Seurahaastattelu: RoPS 2, haastateltavana päävalmentaja Vesa Tauriainen

PalloTV tapasi RoPS 2:n kausiennakoa varten päävalmentaja Vesa Tauriaisen ja kolme pelaajaa. Julkaisemme haastattelut peräkkäisinä päivinä tällä viikolla. Ensimmäisenä on vuorossa päävalmentaja. 

Päävalmentaja Tauriainen taustajoukkoineen nosti nuoren RoPS 2:n täksi kaudeksi 2-divisioonan. Joukkue voitti 3-divarin lopulta helposti. Huomio ei ota mitään pois nuorelta joukkueelta, mutta 3-divarin tasosta se kertoo jotakin. RoPS 2:n pallonhallintapeli oli liikaa divarijoukkueille. Tuleva kausi 2-divisioonan pohjoislohkossa on joukkueelle huomattavasti suurempi haaste, mutta samalla sopiva. Tauriainen tiedostaa asian.

Talvikauden Cup-pelit näyttivät, että joukkue pystyy pistämään kampoihin 2-divarin joukkueille. RoPS:n pelikirjaan perustuvaa pallonhallintapeliä on ajettu sisään joukkueeseen jo useampi vuosi ja tulokset alkavat näkymään.

RoPS 2:n kautta tulee olemaan todella mielenkiintoista seurata. Joukkue on nuori, se on hyvin valmennettu, sen pelaamisessa on punainen lanka ja pelaajat ovat nälkäisiä. Joukkueella on edellytykset olla yksi sarjan yllättäjä.

Recommended Posts