Seurahaastattelu: RoPS 2, keskuspuolustaja Simo Majander, -96

Toppari Simo Majanderin matka Napapiirille ja RoPS 2:n on hieman tavallisuudesta poikkeava. Hän debytoi MyPa:n liigajoukkueessa 17-vuotiaana vuonna 2014. Myllykoskelta tie vei Lahteen, jossa hän pelasi kakkosta. Rovaniemelle hänet toi luokanopettajan opinnot.

Alkava kausi on Majanderin ensimmäisen Rovaniemellä. RoPS 2:n kokeneempaan kaartiin lukeutuvasta pelaajasta odotetaan alakerran johtajaa. Päävalmentaja Vesa Tauriaisen mukaan Majander on hyvä pelaaja heidän pallonhallintapeliinsä.

Majanderilla on erinomaisen pelikäsitys ja hän on hyvä organisoimaan puolustuksen. Lisäksi hän on hyvä syöttämään palloa, avaamaan peliä, mikä tuo monimuotoisuutta RoPS 2:n pelinrakennusvaiheeseen. Tauriainen on talven aikana kokeillut pelaamista kolmen alakerralla ja Majander soveltuu hyvin siihenkin.

Recommended Posts