(VIDEO) Seurahaastattelu: AC Kajaani, päävalmentaja Ari Koski

Jalkapallon Ykkösdivisioona starttaa ensi viikonloppuna. Pohjoissuomea sarjassa edustavat AC Oulu ja AC Kajaani. AC Kajaanissa on totuttu luottamaan vierastyövoimaan. Sama pätee tälläkin kaudella. Joukkue on vahvistunut vielä 5 pelaajalla sen jälkeen, kun AC Kajaanin kausiennakot kuvattiin pari viikkoa sitten.    

AC Kajaanin päävalmentaja Ari Koski haluaa joukkueensa pelaavan pallonhallintaan perustuvaa jalkapalloilua. Sen myötä alkavan kauden joukkue on vaihtunut melkoisesti viime vuodesta. Pitkän pallon räiskintään tottuneet pelaajat ovat saaneet etsiä pelipaikkoja muualta ja tilalle on hankittu nippu uusia, pelitapaan soveltuvia pelaajia.

AC Kajaanin peli on talvi- ja kevät kauden aikana näyttänyt yllättävänkin valmiilta siihen nähden, että joukkue on harjoitellut ja pelannut todella kapealla ringillä. Mitä joukkueen pelille tapahtuu nyt, kun joukkueeseen on liittynyt nippu Kosken mainostamia pallollisia pelaajia? Onko Kajaanista yllättämään?

Toimittaja: Marko Halmekangas

Kuvaus ja leikkaus: Janne Dahlman 

Recommended Posts