(VIDEO) Seurahaastattelu: AC Kajaani, puolustaja Jordi Lahnalakso, 25

Ykkönen käynnistyy ensi lauantaina. PalloTV aloitti AC Kajaanin kausiennakkojen julkaisun eilen päävalmentaja Ari Kosken haastattelulla. Jatkamme kajaanilaisten kausiennakkoja julkaisemalla kahden pelaajan henkilöhaastattelut peräkkäisinä päivinä. Tänään on vuorossa puolustaja Jordi Lahnalakso. Huomenna vuoron saa EIF:stä hankittu maalivahti Jonathan Jäntti.

Päävalmentaja Koski haluaa hallita palloa ja peliä. Pallollisesti kyvykäs, pelaava, alakerta on pallonhallintaa tavoittelevan joukkueen peruskivi. Pallonhallintaa on vaikea saavuttaa, jos joukkueen alakerta ei kykene avaamaan peliä ja tukemaan joukkuetta pelin rakennusvaiheessa. Pelaavalla puolustuslinjalla on myös ratkaiseva vaikutus siihen, pystyykö joukkue pitempiin pallonhallintajaksoihin ja pitkiin hyökkäyksiin.

Tässä varmaan syyt siihen, että keskikenttäpelaajan koulutuksen saanut Jordi Lahnalakso on löytänyt itsensä oikean pakin paikalta AC Kajaanissa. Pallovarmalle, perustaitavalle ja peliä hyvin lukevalle pelaajalle on käyttöä kaikissa pelin eri vaiheissa.

Toimittaja: Marko Halmekangas

Kuvaus ja leikkaus: Janne Dahlman 

Recommended Posts