(VIDEO) Otteluennakko: Kakkonen, JS Hercules – SJK Akatemia. Haastateltavana JS Herculesin päävalmentaja Mikko Isokangas ja keskikenttäpelaaja Valtteri Kovalainen

JS Herculesin kausi käynnistyy lauantaina kotiottelulla SJK Akatemiaa vastaan. Kotijoukkueen päävalmentaja Mikko Isokangas odottaa, että oman joukkueen pelaamisessa näkyisi preseasonin aikana sisään ajetut pallolliset perusteesit. Sarja-avauksessa Isokangas odottaa joukkueeltaan huomattavasti aktiivisempaa ja aggressiivisempaa puolustamista sekä rohkeampaa pallollista pelaamista, kuin viimeisessä harjoitusottelussa AC Oulua vastaan.

SJK Akatemian talvikausi on sujunut tulosten valossa varsin hyvin. Joukkue ei ole hävinnyt kuin yhden ottelun. Päävalmentaja Jani Uotisen luotsaama joukkue on rakennettu laadukkaista nuorista pelaajista sekä muutamista rutinoituneista avainpelaajista.

Ottelu pelataan Castrenin Urheilukeskuksessa lauantaina kello 17.00 alkaen.

Toimittaja: Marko Halmekangas

Kuvaus ja leikkaus: Olli Luoma-aho / Feeniks Visual

Recommended Posts