(VIDEO) Otteluennakko: Ykkönen, AC Kajaani – AC Oulu. Haastateltavana AC Kajaanin päävalmentaja Ari Koski.

AC Kajaanin ja AC Oulun lauantaiksi merkattu Ykkösen toisen kierroksen ottelu jouduttiin lumisateen vuoksi siirtämään maanantaille.

AC Kajaani kärsi avauskierroksella 1 – 2 kotitappion MuSa:lle. Raporttien mukaan kotijoukkue hallitsi pelitapahtumia, mutta porilaiset onnistuivat kovalla taistelulla ja nousijajoukkueen innolla vääntämään itselleen voiton. AC Oulun avauskierros alkoi valoisemmissa merkeissä, kun joukkue kävi hakemassa vakuuttavan vierasvoiton Kotkan KTP:ltä numeroin 0 – 1.

Molemmat joukkueet perustavat pelinsä pallonhallintaan, joten odotettavissa on kova kamppailu siitä, kumpi sen hallinnan onnistuu ottamaan. AC Oululla on tässä suhteessa etu, koska joukkue on harjoitellut ja pelannut yhdessä koko alkuvuoden. AC Kajaanin lopullinen miehistö on saatu kasaan vasta sarjakauden alla, joten joukkueen yhteispeli hakee vielä uomiaan. Kotijoukkueen päävalmentaja Ari Koski toivookin kainuulaisilta kärsivällisyyttä.

Toimittaja: Aki Schroderus

Kuvaus: Elias Heikkinen

Leikkaus: Olli Luoma-aho, Feeniks Visual

Recommended Posts