(VIDEO) Otteluennakko: Ykkönen, AC Oulu – FC Haka. Haastateltavana AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne.

Ykkösen ennakkosuosikki AC Oulu saa sarjakauden ensimmäisessä kotiottelussaan vastaansa FC Hakan. Valkeakoskelaisia on ennakkoveikkailuissa povattu yhdeksi AC Oulun kovimmista haastajista.

AC Oulu pelasi kaksi ensimmäistä sarjaotteluaan vieraissa. Ensin kaatui Kotkan KTP 0 – 1. Sitten oli AC Kajaanin vuoro maistaa oululaisten kyytiä, 0 – 2. Ensimmäisten otteluiden esitykset ovat olleet vakuuttavia. Molemmissa otteluissa AC Oulu hallitsi kenttätapahtumia ja tuskin se luovuttaa pallon tai pelin hallintaa FC Hakalle lauantainakaan.

FC Haka on voittanut kaksi ensimmäistä sarjaotteluaan. Kauden avausottelussa joukkue kaatoi TPV:n kotona 1 – 0. Toisessa ottelussa vieraaksi saapui KTP, joka lähti Tehtaan kentältä 6 – 3 tappion nielleenä. Teemu Tainion luotsaama joukkue on siis tikissä.

AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne uskoo, että he ottavat lauantain pelissä pallonhallinnan ja FC Haka keskittyy puolustamaan tiivisti ja iskemään vastaiskuista.

AC Oulu – FC Haka ottelu pelataan Raatin stadionilla lauantaina 11.5. kello 17.00.

Recommended Posts