Otteluraportti: Ykkönen, AC Oulu – FC Haka 0 – 0. Haastateltavina joukkueiden päävalmentajat Mika Lähderinne ja Teemu Tainio.

AC Oulu päätyi kauden ensimmäisessä kotiottelussaan 0 – 0 tasapeliin FC Hakaa vastaan. Ennakkoon odotettiin, että AC Oulu ottaisi ottelussa pallonhallinnan ja FC Haka tyytyisi puolustamaan tiivisti ja iskemään vastaiskuilla.

Toisin kävi. FC Haka tuli otteluun aktiivisella otteella. Vierasjoukkue puolusti aktiivisesti eteenpäin ja onnistui häiritsemään kotijoukkueen pelin rakennusvaihetta, jonka seurauksena peli pyöri ensimmäisellä puoliajalla enimmäkseen AC Oulun kenttäpuoliskolla.

Toisella puoliajalla kotijoukkue pääsi paremmin peliin mukaan ja peli näyttikin hetkittäin tutulta AC Oululta. Kotijoukkue onnistui luomaan ottelussa riittävän määrän maalipaikkoja voittaakseen ottelun, mutta tällä kertaa palloa ei onnistuttu saamaan naapurin verkkoon.

Recommended Posts