Otteluennakko: Kakkonen, OLS – SJK Akatemia. Haastateltavana OLS:n päävalmentaja Augustine Jibrin.

OLS hävisi sarjakauden ensimmäisen ottelunsa Pietarsaaren JBK:lle vieraissa 1 – 0. Päävalmentaja Jibrinin on silti tyytyväinen joukkueensa esitykseen, muttei tulokseen. OLS oli hallinnut kenttätapahtumia Pietarsaaressa, mutta maalit jäivät uupumaan.

Jibrin näki sunnuntaina vastaan asettuvan SJK Akatemian, kun joukkue kävi sarja-avauksessa hakemassa vierasvoiton JS Herculesista numeroi 1 – 4. Hän tietää, että vastaan asettuu hyvin valmennettu ja organisoitu pallonhallintajoukkue, jossa on hyviä yksilöitä.

Jibrin mukaan luvassa on todella mielenkiintoinen ottelu. Joukkueet pelaavat hyvin samankaltaista jalkapalloa. Molemmat joukkueet haluavat ottaa itselleen pallonhallinnan. 

Toimittaja: Marko Halmekangas

Kuvaus ja leikkaus: Olli Luoma-aho / Feeniks Visual

Recommended Posts