(VIDEO) Otteluraportti: Kakkonen, OLS – SJK Akatemia 0 – 1 (0-0). Haastateltavina joukkueiden päävalmentajat Augustine Jibrin ja Jani Uotinen.

OLS joutui taipumaan äitienpäivän sunnuntaina Oulun Castrenissa pelatussa Kakkosen C-lohkon kamppailussa SJK Akatemialle loppunumeroin 0-1. OLS pysyi kamppailussa hyvin mukana ensimmäiset 50 minuuttia ja kykeni rikkomaan vieraiden pelirakentamisen tiiviillä puolustusmuodollaan.

Ottelun ratkaisu nähtiin kuitenkin 53.peliminuutilla, kun lohkon maalitilaston kärkinimi Joonas Lepistö käytti hyväkseen kotijoukkueen puolustuksen uinahduksen ja sijoitti pallon lähietäisyydeltä varmasti ohi Tommi Lindholmin. Lepistö on aloittanut kauden vahvasti: kolmen pelatun ottelun jälkeen hän on kirjannut nimiinsä jo viisi maalia.

SJK Akatemialla oli avausmaalin jälkeen tukku tilanteita naulata ottelulle lopullinen ratkaisu, mutta hyvin torjunut Lindholm piti oululaiset vielä mukana kamppailussa. OLS sai vielä ottelun viime hetkillä rakennettua pari potentiaalista maalintekotilannetta, mutta kahden pelatun sarjapelin jälkeen joukkue hakee vielä kauden avausmaaliaan.

Toimittaja: Marko Halmekangas

Kuvaus ja leikkaus: Olli Luoma-aho, Feeniks Visual

Recommended Posts