Otteluennakko: Naisten Liiga, ONS – FC Honka

Haastateltavana ONS:n päävalmentaja Jussi Madetoja.

ONS kohtaa lauantaina 8. kesäkuuta Naisten Liigan 11. kierroksen ottelussa FC Hongan. Ottelu pelataan Castrenissa klo 14 alkaen.

Vierasjoukkue FC Honka pääsee otteluun hyvistä asemista, sillä se on kuuden ottelun tappiottomassa putkessa. Honka on kerännyt kauden kymmenestä ottelusta 21 pistettä. Joukkue onkin tällä hetkellä Liigassa toisena, heti puhtaalla pelillä kärjessä majailevan HJK:n takana.

ONS taas tulee peliin neljän ottelun tappioputkessa. Kotijoukkue ei ole myöskään onnistunut maalinteossa viidessä viimeisessä ottelussaan. Lunta tupaan on tullut myös pelaaja rintamalla, sillä puolustuslinjasta on jäänyt loukkaantumisten vuoksi pois nyt kaksi uutta pelaajaa. Tämä nostaa ONS:n pitkäaikaisloukkaantuneiden pelaajien lukumäärän nyt jo neljään. 

ONS:n kausi on muutenkin ollut takkuinen. Se on onnistunut keräämään kauden ensimmäisestä 10 ottelusta kasaan vain vaivaiset 6 pistettä. Maalierokin on pakkasen puolella 15 osuman verran. 

ONS ja FC Honka ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran Espoossa. Kotijoukkue vei pelin nimiinsä 2-1 ja Oululaiset lähtivät pelistä tyhjin käsin kotimatkalle. Tiukan edellisen kohtaamisen jälkeen ONS:n päävalmentaja Jussi Madetoja odottaakin pelistä jännittävää kamppailua. Joukkue oli viimeistelyharjoituksissa rennolla mielellä ja Madetoja painottaakin rentoutta ja tahotilaa tulevassa ottelussa. 

Toimittaja: Iida Ranin

Kuvaus ja leikkaus: Janne Dahlman

Recommended Posts