(VIDEO) Otteluennakko: Kakkonen, OLS – VPS J Akatemia

Haastateltavana OLS:n päävalmentaja Augustine Jibrin.

OLS kohtaa sunnuntaina Kakkosen 8. kierroksen ottelussa VPS J Akatemian Castrenin Urheilukeskuksessa kello 18.30.

OLS:n alkukausi ei ole tulosten valossa ollut kovin kaksinen. Seitsemän pelatun ottelun jälkeen joukkueella on viisi pistettä, jolla se on 12 joukkueen sarjassa yhdeksäntenä. Joukkueen maalisuhde on 6 – 10.

OLS ei tähän mennessä ole onnistunut voittamaan kuin yhden pelaamistaan otteluista. Voittotili aukesi viime viikonloppuna PK37:n vieraana tuloksella 0 – 2. Päävalmentaja Jibrin myöntää, että avausvoitto oli helpotus. Joukkueen pallonhallintapeli ja korkea prässitaso eivät olleet tuottaneet toivottua tulosta, joten PK37-otteluun lähdettiin matalalla prässitasolla ja nopeat suunnanmuutokset mielessä. Taktiikka tuottikin kaksi maalia, eikä omissakaan soinut.

VPS J Akatemian alkukausi on ollut haastava. Joukkueella on seitsemästä ottelusta yksi voitto ja kuusi tappiota. Joukkueen maalisuhde on 5 – 22. Viime viikonloppuna VPS kärsi 0 – 5 kotitappion RoPS/2 vastaan.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Kuvaus ja leikkaus: Olli Luoma-aho, Feeniks Visual

Recommended Posts