(VIDEO) Otteluennakko: Kakkonen, OLS – KuFu-98

Haastateltavana OLS:n päävalmentaja Augustine Jibrin.

OLS ja Kufu-98 (Kuopio) ottavat yhteen sunnuntaina kello 18.30 Oulun Castrenissa. Kakkosen C-lohkon kakkosena porskuttava KuPS:n reservijoukkue KuFu lähtee illan otteluun lähtökohtaisesti suosikkina. Yhdeksästä pelaamastaan ottelusta peräti seitsemän peliä voittanut vierailija on tiukasti kiinni nousukarsintapaikassaan.

Suhteellisen kokemattomalla joukkueella Kakkosen tasolla operoiva OLS nappasi ennen juhannustaukoa kaksi tärkeää voittoa. Viime keskiviikkona RoPS/2 antoi kuitenkin kotikentällään sinikeltaisille nopean pudotuksen maanpinnalle takomalla riistojen jälkeisistä vastaiskuista 56 minuutissa 4-0 taululle. Augustin Jibrinin mukaan OLS pelasi kuitenkin hyvän loppuvedon ja ottelun loppunumerot kirjattiin maalein 6-3 (4-0).

OLS:lla on kasassa yhdeksästä pelistä vain kahdeksan pistettä, joten kotiotteluiden merkitys kasvaa kauden edetessä. Sunnuntaina kannattaa seurata kotijoukkueen keskikentän reagoimista pallonmenetyksiin, ja vieraiden osalta pallonhallinnan kautta syntyviä murtautumisyrityksiä maalintekotilanteisiin. Mikäli kotijoukkue kykenee antamaan pallottomana riittävästi painetta ja pitämään puolustuslinjansa tiiviinä, sillä on mahdollisuus yllätykseen.

Toimittaja: Marko Halmekangas

Kuvaus ja leikkaus: Olli Luoma-aho, Feeniks Visual

Recommended Posts