Otteluraportti: Kakkonen, OLS – KuFu-98 2-1 (2-0)

OLS taisteli sunnuntaina tärkeät kolme sarjapistettä kotikentällään Oulun Castrenissa. KuFu-98 (Kuopio) lähti otteluun niukkana ennakkosuosikkina, mutta joutui lähtemään paluumatkalle 2-1 (0-1) tappio niskassaan.

OLS pelasi läpi avausjakson korkealla prässillä ja sai sen myötä pelin hallintaansa heti ensi minuuteista lähtien. Arttu Haapala vei isännät 1-0 johtoon vain viiden peliminuutin jälkeen komealla kaukolaukauksella rangaistusalueen ulkopuolelta.

Kotijoukkue näytti ratkaisevan ottelun edukseen, kun Aatu Asikainen karkasi puolesta kentästä läpiajoon ja toimitti pallon verkkoon KuFU-98:n puolustuksen avustuksella, kun peliä oli pelaamatta enää 20 minuuttia.

OLS:n jalka painoi kuitenkin raskaasti aktiivisen prässipelinsä uuvuttamana ja vieraat loivat päätösvartilla tukun vaarallisia tilanteita. Arttu Heinonen yllätti muuten erinomaisen pelin pelanneen Tommi Lindholin kaukolaukauksella 82.minuutilla ja vain pari minuuttia myöhemmin vieraiden hyökkäys laukoi avopaikasta pallon ylärimaan.

Kotijoukkueen puolustus kuitenkin kesti KuFu:n loppuvyörytyksen ja voiton myötä OLS vankisti asemaansa Kakkosen C-lohkon keskikastissa. Suoran putoajan paikalla olevat KajHa ja VPS J Akatemia ovat edelleen kolmessa sarjapisteessä, kun oululaisten plakkarissa on sunnuntain voiton ansiosta jo 11 pistettä.

Toimittaja: Marko Halmekangas

Kuvaus ja leikkaus: Olli Luoma-aho, Feeniksi Visual

Recommended Posts