Infoa RoPS – FC Aberdeen otteluparista

Rovaniemen Palloseura kohtaa Eurooppaliigan ensimmäisen kierroksen karsinnassa Skotlantilaisen Aberdeen Football Clubin. Ottelupari pelataan 11.7. ja 18.7. RoPS aloittaa vieraissa. Tässä käytännön tietoa paikalle saapuville katsojille.

Ottelupäivät

Torstaina 11.7.2019
Aberdeen FC – RoPS, Pittodrie Stadium, Aberdeen
Klo 19.45 Skotlannin aikaa. klo 21.45 Suomen aikaa.

Torstaina 18.7.2019
RoPS – Aberdeen FC, Keskuskenttä, Rovaniemi
Klo 19.00 Suomen aikaa. Klo 17.00 Skotlannin aikaa.

Vierasottelun pääsyliput

Vierasottelun kaikki pääsyliput tulee hankkia RoPS:n kautta. Liput hankitaan paikan päältä RoPS:n edustajalta. Ilmoitamme myyntiajan ja paikan myöhemmin. Hinta on noin 20 euroa (18-22 puntaa). Ainoastaan RoPS:n kautta ostetuilla lipuilla on pääsy RoPS:n kannattajakatsomoon.

RoPS:n kannattajille on varattu pääkatsomo lohko A. Kulku on Pittodrie Streetin puolelta portista 7, AFC:n fanikaupan vierestä.

Järjestäjän ohjeita vierasotteluun

Päihtyneenä otteluun saapuminen on kielletty. He ovat siitä tiukkoja ja sitä valvotaan. Alkoholin juominen kadulla on myöskin kielletty. Lähistöllä on kuitenkin runsaasti pubeja ja kaupungin keskusta kävelymatkan päässä stadionista.

Kotiottelun pääsyliput

Lippuja myydään ainoastaan pääkatsomoon, josta vierasjoukkueen kannattajille on varattu noin 200 paikkaa. Pääkatsomon lippujen hinta 29€. Kotiottelun liput ovat myynnissä RoPS Bingolla, Rovaniemen Prismassa sekä netissä www.ticketmaster.fi/rops (Ticketmasterin ja Prisman kautta ostettuna hintaan lisätään käsittelymaksu). VIP-lippuja 100€ voi tiedustella sähköpostilla sales@rops.fi

Aurinkokatsomo ja seisomapaikat

Aurinkokatsomo ja seisomapaikat eivät ole käytössä UEFA:n alaisissa peleissä. Käytössä on ainoastaan Pääkatsomo.

Otteluiden televisiointi

Vierasottelun oikeuksista neuvotellaan. Kotiottelun näyttää VeikkausTV.

Lähde: RoPS verkkosivut

Recommended Posts