(VIDEO) Otteluennakko: Ykkönen, AC Oulu – TPV

Haastateltavana AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen.

AC Oulu kohtaa lauantaina Tampereen Pallo-Veikot Ykkösen 13. kierroksen ottelussa Raatin stadionilla kello 17.00 alkaen.

AC Oulun alkukausi ei ole vastannut odotuksia. Joukkue vaihtoikin hiljattain päävalmentajaa. Mika Lähderinne sai lähtöpassit ja tilalle palkattiin Rauno Ojanen. Syyksi seurajohto ilmoitti halun herätellä joukkuetta, jolla on ollut alkukaudesta vaikeuksia saada pallo naapurin maaliin ja voittaa pelejä.

Joukkue ei ole vielä onnistunut voittamaan yhtään kotiottelua tällä kaudella. Nyt ryhmä on pelannut kaksi ottelua Ojasen alaisuudessa, eikä joukkueen suunta ainakaan vielä näy kääntyneen.

Viime viikon tiistaina AC Oulu joutui tyytymään 2 – 2 tasapeliin kotonaan AC Kajaania vastaan. Kajaanilaisten viime hetken tasoitus yliajalla oli ikävä takaisku, mutta joukkueen ilme antoi toivoa paremmasta.

Viime viikonloppuna AC Oulu kävi ottamassa 2 – 1 turpaan sarjajohtaja FC Hakalta Valkeakoskella. Joukkue onnistui saamaan nopean avausmaalin, mutta siihen pelaaminen sitten hyytyikin. Sarjajohtaja Haka:n peruspelaamisen taso oli tällä kertaa liikaa oululaisille. 

Tätä taustaa vasten AC Oulu lähtee TPV-otteluun vähintäänkin ärsytettynä. Ojasen mukaan TPV-matsista on turha odottaa mitään ylikävelyä, vaikka tamperelaiset ovat kuusi pistettä perässä sarjataulukossa ja he hävinneet kolme viimeistä otteluaan, Haka, MuSa ja TPS.

TPV on työteliäs duunarijoukkue, joka puolustaa tunnollisesti ja osaa vastahyökkäyspelaamisen, joten tiedossa on kova iltapuhde.

Joko AC Oulu onnistuu voittamaan kotona? Syytä olisi, mikäli joukkue vielä havittelee mukaan kärkikahinoihin.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Kuvaus ja leikkaus: Olli Luoma-aho, Feeniks Visual

Recommended Posts