(VIDEO) Otteluraportti: Kakkonen, JS Hercules – PK-37 3 – 0 (2-0)

Haastateltavina joukkueiden valmentajat Jussi Viirelä ja Tero Taipale.

Hercules voitti lauantai illan myöhäisottelussa Iisalmen PK-37:n 3 – 0. Herculeksen päävalmentaja Mikko Isokangasta tuurannut valmentaja Jussi Viirelä oli pelin jälkeen erityisen iloinen joukkueensa kauden ensimmäisestä nollapelistä.

Hercules tuli otteluun hyvällä energialla. Joukkueen ilme oli raikas ja sen pallollinen tekeminen oli hyvällä tasolla, minkä seurauksena joukkue oli 2 – 0 johdossa Karam Hadhoudin ja Abdul Sesayn maaleilla jo reilun 20 minuutin jälkeen. Alkujärkytyksestä toivuttuaan PK-37 pääsi mukaan peliin ja sai oman pallollisen pelinsä kulkemaan, jonka jälkeen ensimmäinen puoliaika eteni tasaisissa merkeissä. 

Toisella puoliajalla ote siirtyi yhä selvemmin Herculekselle, jonka pallollinen tekeminen oli pykälän nopeampaa, kontrolloidumpaa ja suunnitelmallisempaa. PK-37 pääsi hetkittäin mukaan peliin, mutta Sami Karjalaisen 62. minuutilla tekemä 3- 0 osuma katkaisi iisalmelaisten pyristelyn. Ottelun lopun Hercules pelasi kypsästi, eikä tarjonnut PK-37 mahdollisuutta päästä otteluun mukaan.

Hyvä esitys Herculekselta, vaikka parannettavaakin jäi. Joukkue on pyrkinyt monipuolistamaan omaa hyökkäyspeliään. PK-37 vastaan se oli riittävän monipuolista ja joukkue onnistui luomaan tukun maalipaikkoja. En tiedä olenko turhan kriittinen 3 – 0 voiton jälkeen, mutta siitä määrästä maalipaikkoja minkä Hercules loi, pitäisi pystyä tekemään vielä enemmän maaleja.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Kuvaus ja leikkaus: Olli Luoma-aho, Feeniks Visual

Recommended Posts