(VIDEO) Otteluraportti: Naisten liiga, ONS – JyPK 2 – 3 (1-0)

Haastateltavina joukkueiden päävalmentajat Jussi Madetoja ja Mikko Manninen.

Naisten Liigan 14. kierroksen ottelu ONS-JyPK pelattiin lauantaina 20.7 aurinkoisessa Castrenissa. Vieraat veivät ottelun nimiinsä 2-3 lukemin ja vankistivat näin asemiaan viivan yläpuolella. Pelin maalintekijöinä olivat ONS:lta kerran iskeneet Silja Tuominen ja Summer Mason sekä JyPK:ltä hattutempun tehnyt Joelle Gosselin. 

Peli alkoi kotijoukkueen kannalta vahvasti ja tulosta syntyi jo 12 minuutin kohdalla, kun Tuomisen veto upposi oikeaan alakulmaan. Ensimmäinen puoliaika menikin pääasiassa kotijoukkueen hallinnassa ja tauolle siirryttiin 1-0 tuloksessa. 

Toiselle puoliajalle JyPK tuli selvästi paremmalla jalalla ja tulosta syntyikin heti reilu 60 minuutin jälkeen. Ensimmäistä otteluaan pelannut kanadalainen Joelle Gosselin ehti olla kentällä vain vajaa 20 minuuttia kun pallo oli verkossa ensimmäisen kerran. JyPKin 1-2 johtomaali oli myös Gosselin käsialaa ja näin vierasjoukkue pääsi juhlimaan, vain neljä minuuttia edellisestä. Gosselin viimeisteli hattutemppunsa 86 minuutilla näyttävällä laukauksella maalin yläkulmaan. Lopussa kotijoukkueen Summer Mason pääsi kaventamaan 2-3. ONS:n kannalta kavennus tuli hieman liian myöhään ja näin ottelu loppui näihin lukemiin. 

Toimittaja: Iida Ranin

Kuvaus ja leikkaus: Janne Dahlman

Recommended Posts