(VIDEO) Otteluraportti: Naisten liiga, ONS – TiPS 2 – 3 (1-1)

PalloTV:n jälkipeleissä joukkueiden päävalmentajat Jussi Madetoja ja Petteri Kaijasilta.

Naisten Liigan 16. kierroksen ottelu ONS-TiPS päättyi vieraiden niukkaan 2-3 voittoon. Vierasjoukkueen maaleista vastasi hattutempun iskenyt Roosa Ariyo ja kotijoukkueen maaleista Summer Mason ja Marie Levasseur. 

Vierasjoukkue tuli hyvällä jalalla päivän otteluun ja hallitsikin ottelua alkuvihellyksen jälkeen. TiPS:n hyvä alku tuotti tulosta 7. min kohdalla, kun hyökkääjä Roosa Aryo rankaisi kotijoukkuetta päivän ensimmäisellä osumallaan.

Avausmaalin jälkeen kotijoukkue pääsi peliin kiinni ja intensiivinen peli kulki päästä päähän ONS:n luodessa loistavia maalipaikkoja. Kun 33. minuuttia oli pelikellossa ONS sai palkintonsa, kun Summer Mason tykitti kauniilla laukauksella lukemiksi 1-1. Puoliajalle mentiinkin vahvasti kotijoukkueen komennossa.

Toisella puoliajalla ottelu aaltoili nopealla tempolla päästä päähän. Kun vain reilu viisi minuuttia oli pelattu toista puoliaikaan niin TIPS karkasi 1-2 johtoon. Maalista vastasi taas vahvasti boksissa pelannut Ariyo.

ONS pääsi vahvalla pelaamisella tasoihin 60. minuutin kohdalla, kun Marie Levasseur pääsi tuikkaamaan irtopallon boksissa maalin perukoille.

Tasoitusmaalinsa jälkeen kotijoukkue sai heti kylmää vettä niskaansa, kun Ariyo pääsi viimeistelemään hattutemppunsa vain pari minuuttia edellisestä. Kotijoukkueen lopun vahvasta painostuksesta huolimatta lisäosumia ei nähty.

Vaikka ONS hävisi taas kotikentällä, antoi ottelu kumminkin lupauksia loppukautta ajatellen. Kotijoukkue on selvästi parantunut pallollista pelaamistaan, niin kuin viime aikaiset tulokset ovatkin osoittaneet.

Myös ulkomaalaisvahvistukset ovat tuoneet kaivattua tehokkuutta hyökkäyspäähän. Niin kuin TiPS:n päävalmentajat Petteri Kaijasiltakin totesi niin ONS:n peli näyttää hyvältä, vihdoin.

Loppukausi jatkuu ONS kohdalla alaloppusarjassa ja nähtäväksi jää olisiko tämä vihdoin se kausi, kun ei tarvitsisi jatkaa pitkää kautta vielä karsintoihin asti.

Toimittaja: Iida Ranin

Kuvaus ja leikkaus: Olli Luoma-aho, Feeniks Visual

Recommended Posts