25 vuotta puulaakia – PalloTV onnittelee

Oluthuone Leskisen jalkapallotoiminta täyttää tänä vuonna 25-vuotta. Merkkivuotta juhlistetaan kutsumalla entiset ja nykyiset pelaajat perjantaina pelattavaan AC Oulu – KTP otteluun Raatin stadionille sekä vapaamuotoiseen illanviettoon baarille. 

Oluthuoneella on vuosien saatossa ollut jopa kaksi toimivaa joukketta samanaikaisesti. Atletico Leskinen aloitti toimintansa vuonna 1994 ja se osallistui aktiivisesti eri sarjoihin ja turnauksiin vuosien aikana ympäri maata. Atleticon toiminta ajettiin alas 2015 kauden jälkeen, mutta toiminta jatkuu Corinthian nimen alla nykyään.

Corinthian Leskinen perustettiin 2009 alun perin veteraanijoukkueeksi (yli 35-v) ja se pelaa edelleen aktiivisesti OEK:n puulaakisarjassa.  Tätä ennen Corinthian pelasi yhdeksän vuotta Kiekko-Haukkojen sarjassa osallistuen myös muihin turnauksiin ja tapahtumiin. 

Joukkueiden toiminta on ollut virkeää ja tapahtumia on järjestetty myös talvisin. Ydinporukka on pysynyt hyvin kasassa ja pelannut yhdessä jo 90-luvulta lähtien. Pelaajarinki on ollut varsin kansainvälinen ja koostunut pääasiassa pubin aktiivisista asiakkaista. Myös henkilökunta on ollut mukana kiitettävästi ja Leskinen oli myös mukana perustamassa jo 90-luvulla perustettua ja vieläkin edelleen aktiivista Oulun Baarifutis-turnausta.

Leskinen kiittää kaikkia toimintaan osallistuneita sekä tietenkin myös kärsivällisiä vastustajia sekä tuomareita. Erityismaininta myös turnaus- sekä puulaakisarjojen järjestäjille (OEK & Kiekko-Haukat -96).

Toiminta toivottavasti tulee jatkumaan vielä seuraavatkin 25-vuotta.

Up the Leskinen!

Recommended Posts