Uutinen: Ykkönen, AC Oulu uusii vasenta sivustaa

AC Oulu on tehnyt pelaajasopimuksen Henrik Ölanderin, 22, kanssa. Vasemman laitapuolustajan tontilla viihtyvä Ölander raapusti nimensä 1+1-vuotiseen pelaajasopimukseen.

Viime kaudella HJK-kasvatti Ölander edusti Veikkausliigan Rovaniemen Palloseuraa ja otteluita nuorelle laitapuolustajalle kertyi 21 kappaletta, sisältäen Suomen Cupin ottelut. Aiemmin urallaan Ölander on edustanut Veikkausliigassa PS Kemiä sekä Kakkosen Klubi 04:ää.

Juoksuvoimaiselta ja pallotaitavalta Ölanderilta odotetaan vahvaa panosta Laivastonsinisten vasemmalla kaistalla.

– Henrik on luotettava pelaaja, joka omaa kokemusta jo Veikkausliigatasolta. 1+1-vuotinen sopimus osoittaa pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista meidän juttuumme. Hänen vasenjalkaisuutensa on meille äärettömän tärkeä ominaisuus monella tapaa – Henrikillä on laadukkaat keskitykset ja erityisen hyvä hän on tuomaan vaarallisuutta hyökkäyspäähän – pallollinen peli on erittäin hyvällä tasolla, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola alleviivaa.

Ölander liittyy joukkueen vahvuuteen tammikuussa 2020, kun joukkue kokoontuu harjoittelemaan uutta Ykkösen kautta varten.

– Keskusteltuani “Jykän” kanssa vakuutuin AC Oulun olevan oikea steppi tähän kohtaan pelaajaurallani. Olen todella iloinen sopimuksesta ja on hienoa päästä tekemään töitä ensi kaudella Oulussa, kommentoi Ölander sopimuksen taustoista.

– Hyvää Joulun odotusta AC Oulun kannattajille ja kohta nähdään, päättää Ölander.

Ölanderin sopimuksen lisäksi AC Oululla on kasassa nyt kymmenen julkaistua pelaajasopimusta. Lisää pelaajasopimuksia luvassa jo ensi viikolla!

Lähde: AC Oulu

Recommended Posts