Uutinen: Kakkonen, Herculesin joukkue rakentuu – neljä uutta pelaajasopimusta

JS Herculesin viime vuoden maalivahti ja kippari Aleksanteri Patronen on solminut seuran kanssa sopimuksen kaudeksi 2020.

Aleksanteri ”Becksu” Patronen (kuvassa) on tuttu mies Herculesin maaliviivalta kolmen viimeisimmän kauden ajalta. Kaudella 2019 hän pelasi suurimman osan kaikista virallisista otteluista ja toimi joukkueen kapteenina.

Päävalmentaja Mikko Isokankaan sydämeltä vierähti iso kivi Patrosen sopimuksen myötä.

”Becksu on ollut nuoresta iästään meidän johtavia pelaajia jo useamman kauden aikana. Sopimuksen myötä meillä on nyt erinomainen tilanne maalivahtien suhteen ja tämän päälle on hyvä rakentaa”.

Patrosen sopimuksen myötä Herculesilla on kaksi nuorta, voimakkaasti urallaan eteenpäin haluavaa maalivahtia rosterissa. Maalivahdeista nyt sopimuksen solminut Patronen on vasta 21-vuotias ja aiemmin sopimuksen tehnyt Aki Peltokorpi täyttää ensi keväänä 16-vuotta.

Herculesilla on nyt kasassa 13 pelaajasopimusta kaudelle 2020, sillä seura ilmoitti aikaisemmin joulukuussa solmineensa sopimukset myös kolmen kenttäpelaajan kanssa.

Timi Voutilainen jatkaa joukkueen riveissä. Uusina kasvoina Herculesiin tulevat viime kauden HauPa:n runkopelaajat Miikka Paldan ja Jesse Kilpeläinen.

Keskuspuolustajana pelaavan vasenjalkaisen 21-vuotias Voutilainen debytoi Herkussa jo viime kauden syyskierroksella.

Isokangas on tyytyväinen Timin jatkosta. 

”Timi on urheilullinen, fyysisestä kunnostaan huolta pitävä toppari, joka pystyy hyvin vasurillaan avaamaan peliä. Hän on päässyt olemaan aiemmin liigajoukkueen mukana ja sitä kautta tietää, mitä eteenpäin pääseminen edellyttää. Timi sopii hienosti porukkaan ja pääsee nyt mukaan kauden alusta lähtien”.

Miikka Paldan on pelimies parhaassa iässä. Haupassa viime kaudet pelannut 27-vuotias Miikka pelasi nuorempana uroona useamman kauden Kakkosta Haupassa, Tervareissa ja GBK:ssa. 

”Miikka on fyysisesti ja henkisesti vahva pelaaja, joka tuo kaivattua johtajuutta nuoreen joukkueeseen. Hän on monipuolinen ja monikäyttöinen pelaaja, joka viihtyi parhaiten keskisektorilta. Sopii tyyppinä erinomaisesti meidän pakettiimme. Pitää omasta fysiikasta erinomaisesti huolta ja pistää itsensä aina satasella likoon. Näkee asiat joukkuelähtöisesti ja nostaa taatusti koko porukan vaatimustasoa. Tärkeä palanen”.

Jesse Kilpeläinen on 19 -vuotias täysiverinen Haupan kasvatti, joka on ottanut kehitysaskeleita vuosi kerrallaan eteenpäin Isokankaan valvovan silmän alla. 

”Nyt on Jessen sopiva hetki hypätä kelkkaan mukaan. Harkitsimme jo viime kaudella hänen nostoaan Herculesin mukaan, mutta päädyimme tuolloin vielä odottamaan. Jesse on urheilija ja tervepäinen kaveri. Sopii siis erinomaisesta joukkueemme profiiliin”.

Lähde: JS Hercules

Recommended Posts