Uutinen: Kakkonen, JS Hercules vahvistaa puolustusta

JS Hercules ilmoitti uuden vuoden ensimetreillä solmineensa kaksi uutta kauden 2020 kestävää pelaajasopimusta. Puolustuspään luottomiehet Santeri Ukkola ja Joni Leskelä jatkavat seurassa.

Vasta 21-vuotiasta Santeri Ukkola on puolustuksen monipuolinen pelaaja, joka on luutinut niin topparina kuin laitapuolustajanakin.

”Sandea” voidaan vähitellen pitää jo Herculesin kulttipelaajana. Nuoresta iästään huolimatta mies on pelannut jo neljän kauden aikana 74 Kakkosen ottelua; aina Herkun ensimmäisestä Kakkosen matsista keväästä 2016 lähtien.

Ei iällä ole pilattu pahimmin vielä Joni Leskeläkään, jolla on mittarissa 24 vuotta. Nuoressa Herculesin joukkueessa tuo oikeuttaa jo toiseksi vanhimman pelaajan titteliin. Topparin paikalla operoiva ”Lese” aloittaa nyt kolmannen kautensa Herculesin nutussa.

Ennen Herkkua Leskelä vietti muutamia kausia OPS:n riveissä, jolloin hänelle kertyi myös otteluja miesten Ykkösestä. ”Lese” ei linjassa hätiköi ja hoitaa tilanteet hyvällä sijoittumisellaan ja pelisilmällä.

Uusien sopimusten myötä Herculesilla on nyt 15 pelaajasopimusta, joista 13 kenttäpelaajien kanssa.

Sopimuspelaajat (tilanne 4.1.2020)

Aleksanteri Patronen (mv), 21 v.

Aki Peltokorpi (mv), 15 v.

Santeri Ukkola (p), 21 v.

Joni Leskelä (p), 24 v.

Samuli Hölttä (p), 19 v.

Juuso Pernu (p), 19 v.

Timi Voutilainen (p), 21 v.

Miikka Paldan (p/kk), 27 v.

Valtteri Kovalainen (kk), 20 v.

Onni Heikkinen (kk), 21 v.

Junior Tangko (kk), 21 v.

Jesse Kilpeläinen (kk), 19 v.

Hekuran Hasani (kk), 18 v.

Veeti Kokkonen (h), 17 v.

Haris Dzuho (h), 23 v.

Recommended Posts