Uutinen: Ykkösen Cupissa neljäs kierros viikonloppuna

Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkoissa on edessä täysi kierros viikonloppuna. Yksikään joukkue ei ole vielä sinetöinyt paikkaansa jatkossa, mutta viikonlopun jälkeen tilanne saattaa olla jo eri.

A-lohkossa MP on aloittanut puhtaalla pelillä ja se on tiukasti kiinni jatkopaikassa. MP isännöi EIF:iä ja voitolla mikkeliläiset varmistaisivat jatkopaikan.

Seitsemässä pisteessä olevalla KTP:llä on myös mahdollisuus varmistaa jatkopaikka, mutta se vaatii voittoa MYPA:sta ja hieman apua myös muilta. Joka tapauksessa KTP on tiukasti jatkopaikassa kiinni. MYPA:n mahdollisuudet ovat sen sijaan jo menneet kolmen tappion myötä.

Lohkon kolmannessa ottelussa Gnistan ja MuSa ovat käytännössä pakkovoiton edessä pitääkseen jatkohaaveensa voimassa.

B-lohkossa tilanne on vielä täysin auki ja viisi joukkuetta on vain kahden pisteen sisällä. Yhdessä pisteessä olevalla FF Jarollakin on vielä mahdollisuutensa.

Lohkon pelit alkavat perjantaina, kun SJK Akatemia haastaa KPV:n. Molemmat joukkueet ovat neljässä pisteessä kolmen ottelun jälkeen.

Kuudessa pisteessä oleva lohkokärki AC Kajaani isännöi neljän pisteen VPS:aa ja Jaro yrittää pitää jatkomahdollisuutensa isännöidessään AC Oulua.

Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkojen viikonlopun ottelut:
A-lohko
Pe 14.2. kello 19.00 MuSa-Gnistan
La 15.2. kello 14.00 MP-EIF
La 15.2. kello 14.00 MYPA-FC KTP

B-lohko
Pe 14.2. kello 19.30 SJK Akatemia-KPV
La 15.2. kello 15.15 FF Jaro-AC Oulu
La 15.2. kello 18.00 AC Kajaani-VPS

Lähde: SPL

Recommended Posts