PalloTV - Kemi City satsaa ulkomaalaisiin
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.04.2021

Kemi City satsaa ulkomaalaisiin

Ville Moilanen teki Kemi Cityn kanssa pelaajasopimuksen.

Toiseen kauteensa Kakkosessa valmistautuva Kemi City FC satsaa ulkomaalaispelaajiin. Seura tiedotti tänään, että se on tehnyt sopimuksen kolmen ulkomaalaisen kanssa. KCFC aikoo kuitenkin paljastaa heidän nimensä ja kansalaisuutensa vasta, kun viranomaiset ovat käsitelleet työlupa-asiat.

Seura teki myös vuoden mittaisen sopimuksen tutun pelaajan, Ville Moilasen kanssa. Laidalla viihtyvä Moilanen pelasi kaksi viimeistä kautta Kolmosessa edustaen naapurikaupungin TP-47:ää. Ylempi sarjataso ja kovemmat haasteet vetivät Veikkausliigaakin pelanneen Moilasen takaisin Kemiin.

Moilanen pelasi PS Kemissä 14 liigaottelua kaudella 2018 ja teki niissä yhden maalin. Hän on pelannut Kakkosta Kemin ja Tornion lisäksi myös Gnistanissa.

Häkälä liittyy MYPA:n rinkiin - FC Jazz hankki hyökkääjän

Joukkueita täydennetään myös muissa lohkoissa. FC Jazz on tehnyt sopimuksen Aleksi Ikosen kanssa. Ikonen on aikaisemmin kiertänyt Suomea mm. PEPO:n, JIPPO:n ja AC Kajaanin pelaajana. Hän piipahti myös Saksassa pelaten Inter Leipzigissa kaudella 2018. Hyökkääjänä pelaava Ikonen on urallaan tehnyt 30 maalia Kakkosen otteluissa.

MYPA täydensi miehistöään nuorella Sisu Häkälällä, joka liittyy seuraan Peli-Karhuista.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: