PalloTV - PK-35 Vantaa ja Åland United tasasivat pisteet
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
17.04.2021

PK-35 Vantaa ja Åland United tasasivat pisteet

Kansallisen Liigan avauskierroksen mielenkiintoisin ottelu pelattiin Vantaan Myyrmäen stadionilla, jossa liigan kaksi kestomenestyjää, PK-35 Vantaa ja puolustava mestari Åland United, kohtasivat toisensa. Ottelu oli ennakko-odotuksien mukaisesti tasainen ja jännittävä. Pisteet menivät lopulta jakoon lopputuloksella 2-2 (0-1).

Åland United vastasi johto-osumista ja PK-35 Vantaan rooliksi jäi tulla takaa tasoihin. Åland United meni ensimmäisen kerran johtoon vain hetkeä ennen taukoa, kun Monica Hagströmin kulmapotku lipsahti kotijoukkueen maalivahdin käsien kautta verkkoon. Omaksi maaliksi sitä ei kuitenkaan merkitty.

Ottelun loput maalit näkivät päivänvalon vasta viimeisellä vartilla. Karoliina Autio laukoi tolpan kautta kotijoukkueen tasoituksen. ÅU onnistui jälleen erikoistilanteesta, kun Cassandra Korhonen osui kulmapotkun jälkitilanteessa. Oona Sevenius viimeisteli tasoituksen hetkeä myöhemmin.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen suhtautui tasapeliin kaksijakoisesti seuransa verkkotoimitukselle antamissaan kommenteissa.

– Vähän harmittaa, että emme saaneet kolmea pistettä, mutta oli kuitenkin tärkeää avata pistetili heti ensimmäisessä pelissä. Joukkueessa on hyvä fiilis ja tämä antaa taas lisää uskoa omaan tekemiseemme.

– Nousimme kahdesti tasoihin, mikä oli tietysti hyvä osoitus joukkueen henkisestä vahvuudesta. Myös parempi fysiikka näkyi tänään kentällä. Pelaajat jaksoivat tehdä töitä loppuun asti. Åland United sen sijaan väsyi lopussa, minkä myötä peli kääntyi loppua kohden yhä enemmän meille, Väisänen mietiskeli.

PK-35 Vantaa - Åland United 2-2 (0-1)
44. 0-1 Monica Hagström
75. 1-1 Karoliina Autio
82. 1-2 Cassandra Korhonen
85. 2-2 Oona Sevenius

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: