PalloTV - FC Honka voitti PK-35:n
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
29.04.2021

FC Honka voitti PK-35:n

FC Honka nappasi kotiottelussaan täydet kolme sarjapistettä PK-35:n kustannuksella. Helsinkiläisvastustaja kaatui lukemin 2-0 (1-0). FC Honka nousee näin ollen hetkeksi sarjakärkeen, mutta menettää piikkipaikkansa viimeistään sunnuntaina HJK:n ja KuPS:n ottelun päättymisen jälkeen.

Kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa FC Hongalla oli ongelmia. Tänäänkään sen kone ei hyrissyt parhaalla mahdollisella tavalla. Maalipaikkoja riitti, mutta osumia ei tahtonut syntyä. Sen verran kuivaa ruuti kuitenkin oli, että espoolaisryhmä sai tehtyä kaksi maalia.

Suuri helpotus FC Hongan kannalta oli, että se sai johtomaalin jo hyvissä ajoin. Sekään ei syntynyt ihan helpolla tavalla, mutta Jasmin Leppioja sai kuin saikin pallon survottua maaliin. Aino Vuorinen vapautti joukkuetoverinsa lopullisesti piinasta sinetöimällä loppulukemat ottelun lisäajalla.

FC Honka - PK-35 2-0 (1-0)
6. 1-0 Jasmin Leppioja
90+4 2-0 Aino Vuorinen

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: