PalloTV - Niklas Jokelainen: Hienoa päästä pelaamaan liigaa AC Oulussa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
01.05.2021

Niklas Jokelainen: Hienoa päästä pelaamaan liigaa AC Oulussa

Niklas Jokelainen on pelannut aiemmin Veikkausliigaa Ilveksen ja RoPS:n paidassa, mutta tällä kaudella hän pääsee pelaamaan Veikkausliigaa kotikaupunkinsa joukkueessa AC Oulussa. Jokelainen uskoo oululaisten menestysmahdollisuuksiin.

AC Oulu voitti viime kaudella Ykkösen ja pääsi pitkästä aikaa juhlimaan nousua Veikkausliigaan.

- Ensinnäkin on hienoa, että AC Oulu pelaa pitkästä aikaa Veikkausliigassa. Selvä tavoite on lähteä voittamaan jokaista ottelua ja taistelemaan hyvistä sijoituksista, Jokelainen kertoo.

Oululaislähtöinen Jokelainen oli viime kaudella auttamassa AC Oulua takaisin Veikkausliigaan. Hän myöntää kotikaupungin joukkueen edustamisen pääsarjatasolla olevan iso hetki.

- Kyllä se on henkilökohtaisesti tärkeää. Oli hienoa olla mukana joukkueessa joka nousi, ja on vähintään yhtä hienoa olla mukana joukkueessa joka pelaa Veikkausliigaa. Toivottavasti pystymme jatkamaan samalla tavalla kuin viime kaudella.

Oulussa nousua oli odotettu pitkään ja hartaasti. Koronapandemian takia liigahuuma ei ole kuitenkaan vielä herännyt kaupungissa täyteen loistoonsa.

- Joukkueen ympärillä on hyvää virinää, mutta kaupungilla liikkuessa ei ole vielä niin paljon kuin voisi ehkä olla koronatilanteen takia, Jokelainen toteaa.

Kauden ennakkoarvioissa AC Oulun on povattu joutuvan taistelemaan sarjapaikastaan, mutta Jokelaista ennakkospekulaatiot eivät hetkauta.

- Antaa kriitikoiden kirjoittaa. Me keskitymme vain omaan tekemiseemme.

AC Oulun kausi käynnistyy maanantaina 3.5. kotiottelulla Ilvestä vastaan.

Lähde: Veikkausliigan verkkosivut

Artikkeliin liittyviä aiheita: