PalloTV - KuPS löi Klubille luun kurkkuun
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
02.05.2021

KuPS löi Klubille luun kurkkuun

Kansallisen Liigan kärkiottelu päättyi Kuopiossa vierailleen HJK:n kannalta tylyyn 0-3 (0-1) tappioon KuPS:lle.

Maalipaikkojen perusteella KuPS:n voitto oli ansaittu eikä lukemissa ole yhtään ilmaa. HJK auttoi emäntänsä johtoon, kun Aino Krögerin keskitys upposi oman pelaajan kautta maaliin. Anni-Maija Kauppila vei KuPS:n 2-0 johtoon. Lavdije Begolli antoi nappisyötön topparien väliin ja Kauppila ohjasi pallon maaliin astaan tulleen Klubi-vahdin estelyistä huolimatta.

Pohjoismakedonialainen kärkipelaaja Gentjana Rochi teki loppuminuuteilla KuPS:n kolmannen maalin. Se oli Rochille jo kuudes täysosuma tälle kaudelle. HJK:n parhaat tilaisuudet olivat Ria Karjalaisella.

Kuopiolaiset nousivat voitollaan yksin liigan kärkeen. KuPS:n saldo on tasaista kautta ja jännittävää mitalitaistoa odotelleiden osalta pahaenteinen: kolmesta ottelusta kolme voittoa ja jäätävä maaliero 10-0. Jo nyt mestaruushaaveet voidaankin pyyhkiä kylmästi yli joidenkin mitalikandidaattien osalta. Sen verran kovan esityksen KuPS teki tänään.

Pallo on luonnollisesti pyöreä ja hyvällekin joukkueelle tulee huonoja hetkiä. Tämän päivän tiedoilla on silti vaikea kiistää sitä, että KuPS:sta tuli juuri mestarisuosikki nro 1. Kevään yksi mielenkiintoisimmista peleistä tuleekin olemaan KuPS:n visiitti Maarianhaminassa 29. päivä toukokuuta.

KuPS - HJK 3-0 (1-0)
18. 1-0 oma maali
60. 2-0 Anni-Maija Kauppila
87. 3-0 Gentjana Rochi

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: