PalloTV - JJK löysi valmentajan omista joukoista
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.05.2021

JJK löysi valmentajan omista joukoista

Stephen Clark on jyväskyläläisen JJK:n uusi valmentaja. Hänen sopimuksensa on loppukauden mittainen. Clarkin valmennusryhmään kuuluvat myös Fede Fuentes Armengol, Mikko Manninen, maalivahtivalmentaja Jaakko Hilpinen ja fysiikkavalmentaja Jori-Pekka Puranen.

Uudessa valmennusryhmässä Armengol vastaa myös JJK:n nuorten joukkueen vetämisestä. Seuran kakkosjoukkueen nimellä kulkeva U21-ryhmä, jonka valmentajan paikalta Clark nostettiin, pelaa Kolmosessa. Valmennusta on tarkoitus vielä vahvistaa kevään tai kesän aikana.

JJK irtisanoi yhteistyön vasta puoli vuotta edustusjoukkuetta valmentaneen Ari Kosken kanssa toissa viikolla. Potkut vuotivat julkisuuteen sanomalehti Keskisuomalaisen kautta viime viikolla, mutta siitä huolimatta seura venytti virallisen tiedottamisen pitkälle vapun jälkeiseen aikaan.

Kosken potkujen syytä ei yksiselitteisesti avattu. Keskisuomalainen epäili jo kaksi viikkoa sitten, että yksi syy voi olla pelaajien tyytymättömyys Kosken tinkimättömään ja vaativaan valmennuslinjaan. Tähän viittaisi myös Clarkin lausunto "ensisijaisesta tavoitteesta kasvattaa harjoittelumotivaatiota ja halusta auttaa löytämään uudelleen ns. feel good factor".

Tyytymättömyys ja yhteisen kemian puute heijastui talvikaudella myös harjoitusotteluiden tuloksiin. Kauteen valmistavissa otteluissa JJK voitti ainoastaan Mikkelin Pallo-Kissat.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia