PalloTV - Mäkinen johdatti PK-35:n voittoon
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
08.05.2021

Mäkinen johdatti PK-35:n voittoon

Marie Mäkinen nousi päivän nimeksi Kansallisen Liigan ottelussa Pihlajamäessä. Mäkinen teki joukkueensa molemmat maalit, kun PK-35 voitti Ilveksen 2-1 (1-0).

Ottelu olisi voinut saada toisenlaisenkin käsikirjoituksen, sillä ennen 12. minuutilla tullutta PK-35:n johtomaalia Ilveksellä oli kaksikin hyvää tekopaikkaa. Mutta jos et itse tee, toinen tekee kyllä. Tamperelaisten maalintekotilaisuuksien jälkeen PK-35 sahasi Ilveksen puolustuksen auki näyttävällä syöttökuviolla ja Mäkisellä oli helppo työ viedä kotijoukkue johtoon.

Mäkinen pääsi parrasvaloihin uudelleen toisen puoliajan puolivälin paikkeilla. Ilveksen puolustus oli unohtanut hänet vapaaksi ja nappisyötön saatuaan Mäkisellä oli taas helppo urakka kaunistella tilanne 2-0:aan.

Ilveksen takaa-ajo tuotti tulosta vasta lisäajalla. Pisteiden tai edes pisteen kannalta Hilkka Koskisen kavennusmaali tuli aivan liian myöhään. Tupsukorvilla oli ottelun aikana hyvin maalintekotilanteita, mutta nuori joukkue makselee vielä oppirahojaan eikä se saanut maalihanoja auki.

Voitto nosti PK-35:n tasaisen keskiryhmän joukkoon. Seuraavaksi se saa vastaansa HJK:n. Ilvekselle avautuu keskiviikkona mainio tilaisuus kauden avausvoiton ottamiseen, kun se kohtaa nollakerhossa olevan JyPK:n.

PK-35 - Ilves 2-1 (1-0)

12. 1-0 Marie Mäkinen

65. 2-0 Marie Mäkinen

90+2. 2-1 Hilkka Koskinen

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: