PalloTV - Potkupuhuri puhalsi nyt OTP:ssä
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.05.2021

Potkupuhuri puhalsi nyt OTP:ssä

Kakkosen C-lohkossa pelaava Oulun Työväen Palloilijat on vapauttanut portugalilaisen päävalmentajansa Diogo Pinton tehtävistään. Hänen alkuperäinen sopimuksensa oli voimassa kauden 2022 loppuun.

Kyseessä oli jo toinen kesken kauden tapahtunut valmentajanvaihdos C-lohkossa, vaikka kaikki joukkueet eivät ole ehtineet edes aloittaa urakkaansa. JJK laittoi potkukarusellin pyörimään erottamalla Ari Kosken huhtikuussa.

Pinton potkujen syy ei ole tiedossa. Kilpailullinen se ei voi olla. OTP ehti pelata Pinton valmentamana kaksi ottelua, joista toinen päättyi 2-2 tasapeliin ja toinen 4-0 kotivoittoon.

OTP:n vetovastuun ottaa argentiinalainen Mariano Galeano, joka palkattiin emäseuran valmennuspäälliköksi alkuvuodesta. Galeano pelasi urallaan kotimaansa lisäksi Yhdysvalloissa. Valmennuspuuhissa hän on ollut useassa eri maassa.

OTP tiedotti potkuista seuran sosiaalisessa mediassa. Kakkosessa oleva sarjapaikka kuuluu Oulun Työväen Palloilijat ry:lle, mutta sillä operoi seurasta erillään oleva osakeyhtiö OTP United.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia