PalloTV - Siirtopommi: Linda Sällström palaa Suomeen!
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.06.2021

Siirtopommi: Linda Sällström palaa Suomeen!

HJK räjäytti keskikesän juhlan alla todellisen siirtopaukun. Yksi suomalaisen naisjalkapalloilun valovoimaisimmista tähdistä, Linda Sällström palaa kotimaan kentille HJK:n paidassa. Seura solmi 32-vuotiaan hyökkääjän kanssa sopimuksen, joka kattaa loppukauden ja sisältää option ensi kaudesta.

– Korona-aikana vahvistui tunne, että elämässä on muutakin kuin pelkästään futis ja paluu Suomeen alkoi tuntua oikealta, Sällström avasi kotiinpaluutaan HJK:n tiedotteessa.

Ennen paluutaan Suomeen Sällström pelasi ulkomailla kaudesta 2008 lähtien. Suurimman osan tästä ajasta hän vietti Ruotsissa pelaten maan pääsarjaa Damallsvenskania. Sällströmin seuroja olivat Djurgårdens IF, Linköpings FC ja Vittsjö GIK. Viimeiset kolme kautta eli syksystä 2018 lähtien hän pelasi ranskalaisessa Paris FC:ssä. Sällström lähti maailmalle Tikkurilan Palloseurasta.

Sällström on naisten maajoukkueen kantavia voimia. Hän johtaa Helmarien kaikkien aikojen maalintekijätilastoa 48 osumallaan. A-maaotteluita tilillä on toista sataa. Yksi niistä maaleista syntyi Portugali-ottelussa, jonka voitolla Helmarit selvisi seuraaviin Englannissa ensi kesän pelattaviin EM-kisoihin.

Sällström oli aikanaan myös lahjakas seiväshyppääjä. Hänellä on yksi seiväshypyn nuorten SM-kulta.

Kansainvälinen siirtoikkuna avautuu 13. päivä heinäkuuta, minkä vuoksi Sällström nähdään tositoimissa aikaisintaan 17. päivä heinäkuuta pelattavassa huippuottelussa. Klubi emännöi siinä Kansallista Liigaa suvereenisti kevätkaudella hallinnutta Kuopion Palloseuraa. Sällströmiltä jää väliin Jyväskylän Pallokerhoa ja Tikkurilan Palloseuraa vastaan pelattavat ottelut.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: