PalloTV - Xatart jatkaa KTP:n ohjaksissa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
16.07.2021

Xatart jatkaa KTP:n ohjaksissa

KTP on ratkaissut päävalmentaja-asiansa. Kaksi liigaottelua väliaikaisesti puikoissa ollut 33-vuotias kakkosvalmentaja Gabriel Xatart jatkaa ainakin kauden loppuun kotkalaisten päävalmentajana. Ratkaisu on KTP:n kannalta helpoin mutta myös turvallisin, koska aikaa ei turhiinnu uuden valmentajan ajatusten sisäänajoon.

KTP:n valmennukseen tuli pesti tarjolle, kun edellinen luotsi, virolainen Argo Arbeiter irtisanoutui tehtävästään. Arbeiter kertoi syyksi sen, ettei hänellä ollut enää annettavaa joukkueelle. Arbeiterin karistettua Kotkan pölyt kannoiltaan Xatart veti kaksi ottelua väliaikaisena päävalmentajana. KTP pelasi Xatartin opeilla AC Oulun kanssa 1-1 tasapelin ja hävisi viimeksi IFK Mariehamnille maalein 1-3.

Xatartin nousu päävalmentajaksi tietää hienosäätöä myös muuhun valmennusryhmään. Jordi Aluja ja maalivahtivalmentaja Jussi Riikonen ottavat isompaa roolia valmennustyössä. Xatart saa myös uuden aisaparin, kun espanjalainen Alexis Sanchez Lopez liittyy KTP:n vahvasti välimerelliseen valmennustiimiin.

KTP etsii myös uusia pelaajavahvistuksia. Seuran tähtäimessä on jopa neljä uutta pelaajaa sikäli mikäli taloudellisista kysymyksistä päästään yhteisymmärrykseen.

Artikkeliin liittyviä aiheita: