PalloTV - KuPS kolmannelle kierrokselle Konferenssiliigassa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
29.07.2021

KuPS kolmannelle kierrokselle Konferenssiliigassa

FC Vorskla Poltava - KuPS 2-3 (2-2, 0-0) jo.
FC Honka - NK Domzale 0-1 (0-1)

Kuopion Palloseura nousi melkoiseen urotekoon UEFA:n Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa. KuPS toisti ensimmäisen osaottelun tempun ja nousi viime hetkillä tasoihin ukrainalaista FC Vorskla Poltavaa vastaan.

Urho Nissilän tasoitusosuma vei kohtaamisen jatko-otteluun, sillä molemmat osaottelut päättyivät 2-2 tasapeliin. Lucas Rangel iski ainoan maalin jatko-ottelussa. Se varmisti KuPS:lle paikan kolmannelle karsintakierrokselle yhteismaalein 5-4.

KuPS kohtaa kolmannella kierroksella joko kazakhstanilaisen FC Astanan tai kreikkalaisen Aris Thessalonikin. Ottelut pelataan torstaisin 5. ja 12. elokuuta. KuPS aloittaa kotona. Kolmannen kierroksen voittajat etenevät play-off -kierrokselle, jonka voittajat pääsevät lohkovaiheeseen.

FC Honka hävisi Töölön jalkapallostadionilla pelaamansa kotiottelun NK Domzalelle maalein 0-1 (0-1). Espoolaisseura putosi jatkosta. Yhteismaalit olivat 1-2.

HJK kohtaa Eurooppaliigan karsinnoissa azerbaidzhanilaisen Neftci PFK:n. Ottelut pelataan tiistaina 3. ja torstaina 12. elokuuta. Otteluparin ensimmäinen peli pelataan Bakussa ja toinen Helsingissä. Voittaja etenee Eurooppaliigan play-off -kierrokselle, joka on viimeinen pudotuspeli ennen lohkovaihetta. Häviäjä saa mahdollisuuden Konferenssiliigan play-off -kierroksella.

FC Vorskla Poltava - KuPS 2-3 (2-2, 0-0) jo.
48. 1-0 Olivier Thill
49. 1-1 Jordan Sebban
55. 2-1 Oleksandr Sklyar
90+3. 2-2 Urho Nissilä
111. 2-3 Lucas Rangel
yhteismaalit 4-5

FC Honka - NK Domzale 0-1 (0-1)
22. 0-1 Arnel Jakupovic
yhteismaalit 1-2

Artikkeliin liittyviä aiheita: