PalloTV - KuPS kolmannelle kierrokselle Konferenssiliigassa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
29.07.2021

KuPS kolmannelle kierrokselle Konferenssiliigassa

FC Vorskla Poltava - KuPS 2-3 (2-2, 0-0) jo.
FC Honka - NK Domzale 0-1 (0-1)

Kuopion Palloseura nousi melkoiseen urotekoon UEFA:n Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa. KuPS toisti ensimmäisen osaottelun tempun ja nousi viime hetkillä tasoihin ukrainalaista FC Vorskla Poltavaa vastaan.

Urho Nissilän tasoitusosuma vei kohtaamisen jatko-otteluun, sillä molemmat osaottelut päättyivät 2-2 tasapeliin. Lucas Rangel iski ainoan maalin jatko-ottelussa. Se varmisti KuPS:lle paikan kolmannelle karsintakierrokselle yhteismaalein 5-4.

KuPS kohtaa kolmannella kierroksella joko kazakhstanilaisen FC Astanan tai kreikkalaisen Aris Thessalonikin. Ottelut pelataan torstaisin 5. ja 12. elokuuta. KuPS aloittaa kotona. Kolmannen kierroksen voittajat etenevät play-off -kierrokselle, jonka voittajat pääsevät lohkovaiheeseen.

FC Honka hävisi Töölön jalkapallostadionilla pelaamansa kotiottelun NK Domzalelle maalein 0-1 (0-1). Espoolaisseura putosi jatkosta. Yhteismaalit olivat 1-2.

HJK kohtaa Eurooppaliigan karsinnoissa azerbaidzhanilaisen Neftci PFK:n. Ottelut pelataan tiistaina 3. ja torstaina 12. elokuuta. Otteluparin ensimmäinen peli pelataan Bakussa ja toinen Helsingissä. Voittaja etenee Eurooppaliigan play-off -kierrokselle, joka on viimeinen pudotuspeli ennen lohkovaihetta. Häviäjä saa mahdollisuuden Konferenssiliigan play-off -kierroksella.

FC Vorskla Poltava - KuPS 2-3 (2-2, 0-0) jo.
48. 1-0 Olivier Thill
49. 1-1 Jordan Sebban
55. 2-1 Oleksandr Sklyar
90+3. 2-2 Urho Nissilä
111. 2-3 Lucas Rangel
yhteismaalit 4-5

FC Honka - NK Domzale 0-1 (0-1)
22. 0-1 Arnel Jakupovic
yhteismaalit 1-2

Artikkeliin liittyviä aiheita: