PalloTV - Wiss sai lähtöpassit Ilveksestä

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.08.2021

Wiss sai lähtöpassit Ilveksestä

Tampereen Ilves on irtisanonut päävalmentajansa Jarkko Wissin tehtävistään. Seuran eilen julkaistun lyhyen tiedotteen mukaan Ilveksen hallitus menetti luottamuksensa päävalmentajaan, mikä tarkoittaa ettei potkujen takana ole ainakaan menestykseen liittyvä syy.

Ilves on tällä hetkellä seitsemännellä sijalla Veikkausliigassa taistelemassa ylemmän loppusarjan viimeisestä paikasta Helsingin IFK:n ja FC Hongan kanssa. Tamperelaisseura on voittanut kaksi ja hävinnyt kolme viidestä viimeksi pelaamastaan liigaottelusta.

Tänään ilmestynyt uusi tiedote ei valaise potkujen taustoja. Tiedote toteaa vain, että valmentajasopimuksen purkamisen ehdoista on päästy sopimukseen Wissin kanssa. Irtisanomisen taustoista tai purkuehdoista ei aiota kommentoida tämän enempää.

Ilveksen loppukauden valmentajaksi on nimetty Toni Kallio. Aikaisemmin hän toimi pitkään Wissin apuvalmentajana. Wiss aloitti Ilveksen ruorissa kaudella 2016.

Artikkeliin liittyviä aiheita: