PalloTV - KTP:n valmennusjohdolle kenkää – Teemu Kankkunen puikkoihin

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.09.2021

KTP:n valmennusjohdolle kenkää – Teemu Kankkunen puikkoihin

Kuluva veikkausliigakausi on ollut KTP:lle äärimmäisen raskas. Kauden huipennuksen alla seura on tehnyt ratkaisun vaihtaa päävalmentajaa.

Sarjanousijana kauteen lähtenyt kotkalaismiehistö on pystynyt voittamaan ainoastaan kerran ja tasapeliin joukkue on yltänyt vain viisi kertaa. Alla on nyt kuusi peräkkäistä tappiollista ottelua.

Seura on kuitenkin päättänyt, ettei aio luovuttaa. Muuttaakseen kurssiaan positiiviseksi KTP irtisanoo päävalmentaja Gabriel Garcia Xatartin sekä kakkosvalmentajien Alexis Sanchez Lopezin ja Jordi Alujan sopimukset.

– Haluamme kiittää Gabria, Alexisia ja Jordia heidän tekemästään työstä. He tekivät varmasti kaikkensa muuttaakseen joukkueen kurssin positiiviseksi. Tällä kertaa se ei riittänyt ja siksi haluamme kääntää kaikki kivet säilymisen puolesta. Jos putoamme, tapahtuu se saappaat jalassa, KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen kertoo.

KTP:ssä on päätetty, että periksi ei anneta. Loppukauden mittaisella sopimuksella vastuun päävalmentajan tehtävistä ottaa Teemu Kankkunen, joka muistetaan valmentajana HIFK:n riveistä, jossa hän toimi kaikkiaan 11 kauden ajan. Viime kaudella hän oli auttamassa helsinkiläisjoukkuetta säilymään liigassa.

– Tämä kausi on ollut KTP:lle varsin raskas. Peli-ilmettä ja omaa tekemistä pitää lähteä korjaamaan ja sitä kautta kääntämään kurssia. Matkaa on, mutta urheilussa ja jalkapallossa mikään ei ole mahdotonta. Tiukat kahdeksan ottelua on vielä oljenkortta jäljellä, Kankkunen sanoo.

Kankkunen saa avukseen loppukaudeksi KTP:stä tutun Jari-Pekka Gummeruksen, joka on toiminut kuluvalla kaudella KTP:n naisten joukkueen vastuuvalmentajana. Hänellä on myös useiden vuosien kokemus miesten joukkueiden parissa. Maalivahtivalmentaja Jussi Riikonen jatkaa valmennustiimissä.

Kuvassa KTP:n uusi valmennusjohto.

Lähde: KTP

Artikkeliin liittyviä aiheita: