PalloTV - HJK:lle lainaveskari Skotlannista - Hazard korkean tason profiilinimi
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
19.01.2022

HJK:lle lainaveskari Skotlannista – Hazard korkean tason profiilinimi

HJK, Celtic FC ja maalivahti Conor Hazard, 23, ovat solmineet lainasopimuksen kaudelle 2022. Pohjois-Irlannin maajoukkueen maalivahti Hazard on skotlantilaisen suurseuran Celtic FC:n pelaaja. Hän tuli Celticin junioriakatemiaan Cliftonville Football & Atheltic Clubista vuonna 2014. Celticin pelaajana Hazard on pelannut lainasopimuksilla Falkirk FC:ssä, Partick Thistle FC:ssä ja viimeksi Dundee FC:ssä kaudella 2019–20.

– En malta odottaa, että pääsisin aloittamaan. Tämä on hieno mahdollisuus minulle näyttää osaamiseni, innostunut Hazard totesi HJK:n lehdistötiedotteessa.

Celticin maalivahtina lähes kaksimetrisellä Hazardilla on tilillään viisi ottelua Skotlannin Valioliigassa kaudella 2020–21 sekä Skotlannin Cupin finaali 2020, jossa hänellä oli ratkaiseva rooli Celticin voittaessa Heart of Midlothianin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Hazard on edustanut Pohjois-Irlannin nuorisomaajoukkueita U16-maajoukkueesta lähtien. Debyytin miesten maajoukkueessa hän teki vuonna 2018 ja on kuulunut joukkueeseen siitä lähtien.

HJK on Hazardille tuttu vastustaja UEFA Youth Leaguesta, kun HJK U19 pelasi syksyllä 2015 Celticiä vastaan. Hazard oli vaihtopenkillä tasatulokseen 1-1 päättyneessä ottelussa Glasgowssa. 

Maajoukkuetasolla Hazard pelasi Pohjois-Irlannin maalilla, kun Suomi ja Pohjois-Irlanti kohtasivat U21-eurokarsinnoissa Suomen 3-2 voittoon päättyneessä ottelussa syksyllä 2020. Suomen maalilla pelasi tuolloin Hugo Keto.

Hazardin pitkän tähtäimen tavoite on nousta Celtic FC:n ykkösmaalivahdiksi. Tätä tavoitetta lainasopimus HJK:n kanssa palvelee erinomaisesti.

– Tämä on Conorille hyvä siirto. Hän saa hyvän mahdollisuuden saada peliaikaa ja olen varma, että hän tarttuu siihen tulevalla kaudella. Uskomme, että HJK on loistava ympäristö hänelle, kommentoi Celtic FC:n manageri Ange Postecoglou.

– Tiedän, että HJK ja Celtic ovat tehneet hyvää yhteistyötä ennenkin ja uskon, että tämä lainasopimus on hyväksi meille kaikille.

Lähde: HJK / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: