PalloTV - Suomi ja Italia tasasivat pisteet EM-parketilla

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.01.2022

Suomi ja Italia tasasivat pisteet EM-parketilla

Italia - Suomi 3-3 (1-1)

Suomi avasi futsalin EM-kisataipaleensa pelaamalla 3-3 (1-1) -tasapelin lajin yhtä suurmaata Italiaa vastaan. Lopputulos tuntui osaksi jopa pettymykseltä, sillä Italia ajoi Suomen maalin johdon tasoihin viiden kenttäpelaajan pakkopelillä. Tasoitus tuli, kun peliä oli jäljellä vain reilu minuutti.

Suomen yllätysvoittoon tarjoutui vielä mahdollisuus, kun Italia jatkoi pakkopelillä voiton hakemista. Jani Korpelan purkupallo omasta päästä lipui kuitenkin vain senttejä ohi tolpan väärältä puolelta.

Henri Alamikkotervo teki Suomen kaksi ensimmäistä maalia yläkulmiin painuneilla laukauksilla, jotka kelpaavat top 10 -koosteisiin mennen tullen. Kolmannesta maalista vastasi Panu Autio, joka pääsi juhlimaan johtomaalin lisäksi myös sadatta futsalin A-maaottelumaaliaan.

Päivällä pelatussa ottelussa Kazakstan ja Slovenia väänsivät niin ikään tasatuloksen. Se jättää avausotteluiden jälkeen Suomen lohkon lähtötilanteen täysin avoimeksi ja lisää mahdollisuuksia pudotuspeleihin pääsemiseksi.

Suomen pelit jatkuvat vasta maanantaina, jolloin maajoukkue kohtaa toisessa ottelussa Kazakstanin.

EM-kisoja pelataan Amsterdamissa ja Groningenissa Hollannissa.

To 20.1.2022, Groningen, MartiniPlaza
Italia - Suomi 3-3 (1-1)
00:53 0-1 Henri Alamikkotervo
02:28 1-1 Douglas Nicolodi
29:02 2-1 Cainan De Matos
29:12 2-2 Henri Alamikkotervo
32:23 2-3 Panu Autio
38:44 3-3 Cainan De Matos