PalloTV - VPS nappasi puolustajan naapurista
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
07.02.2022

VPS nappasi puolustajan naapurista

Jarossa pelannut Tyler Reid kahden vuoden sopimukseen.

VPS on hankkinut uuden pelaajan puolustuslinjaansa. Veikkausliigaan noussut VPS solmi kaksivuotisen pelaajasopimuksen englantilaisen Tyler Reidin kanssa. Hän pelasi viime kaudella Jarossa.

Reidin edelliskausi Pietarsaaressa oli rikkonainen. Hän loukkaantui jo keväällä ja pääsi uudelleen tositoimiin vasta heinäkuussa. Reid pelasi ensin puolikkaan pelin JBK:ssa, minkä jälkeen hän palasi kuntoutuneena Jaron riveihin.

Ennen liittymistään Jaroon Reid pelasi Woking FC:ssä. Sitä ennen hänen seurojaan olivat mm. Swindon Town FC ja Wrexham AFC. Reid pelasi juniorivuosinaan Arsenalissa ja Manchester Unitedissa.

VPS:n tiedotustilaisuudessa seuran urheilujohtaja Janne Lindberg kertoi seuranneensa Reidin otteita viime kaudella tarkkaan ja halunneensa hänet Vaasaan jo viime syksystä lähtien. Lindbergin mielestä Reid on mielenkiintoinen lisä VPS:aan ja tuo joukkueeseen lisää leveyttä.

– Me saatiin tänne monipuolinen puolustuspään pelaaja, Lindbergin avaus tiedotustilaisuudessa kiteytti hankinnan syyt.

Reidin sopimuksen myötä VPS:n palikat alkavat olla kasassa tulevaa liigakautta varten.

– Me mennään meidän mielestä aika hyvässä vaiheessa. Meillä on riittävästi pelaajia ja laatua. Kilpailu on aika hyvää joukkueen sisällä, Lindberg kommentoi.

Mahdollisista uusista sopimuksista tai täsmähankinnoista Lindberg on vaitonainen - tai ainakin arvoituksellinen.

– Voi olla, että tulee. Voi olla, että ei tule, kuului Lindbergin savolaismainen kommentti.

Lindberg ei myöskään sanonut, mitä tulee tapahtumaan VPS:n testillä olleen, MP:tä viime kaudella edustaneen Antti-Ville Räisäsen kanssa. Lindberg totesi Räisäsen olevan potentiaalinen pelaaja, mutta tyytyi toteamaan käyvänsä seuran kanssa läpi, mitä tarjokkaan kohdalla tehdään.

Artikkeliin liittyviä aiheita: