PalloTV - Radulović lainasopimuksella Klubin kärkeen
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.02.2022

Radulović lainasopimuksella Klubin kärkeen

HJK:lla osto-optio lainan päättymisen jälkeen.

HJK on vahvistanut joukkuettaan hyökkääjällä. Serbialainen kärkipelaaja Bojan Radulović tulee Klubin paitaan Tukholman AIK:sta. Siirto on lainasopimus, joka kestää heinäkuun loppuun saakka. Sen jälkeen HJK:lla on osto-optio pelaajan sopimukseen.

22-vuotiaalla Radulovićilla on mittaa 192 senttiä. Koko on yksi syy, miksi HJK hankki hänet.

– Saamme Bojanista juuri sellaisen pelaajan, jota olemme etsineet: Isokokoisen ja vahvan pääpelaajan, joka tuo vahvuuksillaan hyökkäyksiin uudenlaista uhkaa, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula kertoo seuran lehdistötiedotteessa.

Radulović on itse samoilla linjoilla ja kertoo vahvuuksistaan vähän enemmän.

– Olen target- ja boksipelaaja. En ole se tyyppi, joka kikkaa 3–4 pelaajaa ja tekee maalin, mutta kaksinkamppailuissa ja rangaistusalueella olen vahva. Pallot, jotka alueelle tulevat, ovat minun. Ja tietenkin tehtäväni on auttaa joukkuetta maaleilla.

Radulović liittyi AIK:hon loppukesästä 2020. Viime kaudella hän pelasi 26 ottelua Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa. Pelaamissaan otteluissa Radulović viimeisteli kolme maalia. HJK:n tiedotteen mukaan Radulovićin roolina oli tuoda vaihdosta lisävirtaa kentälle otteluiden loppuminuuteilla.

Radulović on syntynyt Espanjassa, minkä vuoksi hänellä on kaksoiskansalaisuus. Hänen isänsä Radoslav Radulović pelasi Lleidassa vuosituhannen vaihteessa. Bojanin pelaajaura alkoi samassa kaupungissa, josta hän siirtyi Ruotsiin useiden seurojen kautta. Hän ehti edustaa Brighton & Hove Albionin junioreita sekä RCD Espanyolin ja Deportivo Alavésin kakkosjoukkueita ennen tuloaan Ruotsiin.

Radulovićillä on kokemusta myös Serbian U19-maajoukkueesta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: