PalloTV - Schalke lainasi keskikenttäpelaajan Klubille
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
01.03.2022

Schalke lainasi keskikenttäpelaajan Klubille

Uusi hankinta Nassim Boujellab: "Haluan pelata näyttääkseni Helsingille, kuinka hyvä pelaaja olen."

HJK on saanut ennestään vahvalle keskikentälleen uuden pelaajan. Seura on tehnyt kauden kestävän sopimuksen marokkolais-saksalaisen Nassim Boujellabin kanssa. Hän tulee Klubiin lainasopimuksella Saksan 2. Bundesliigassa pelaavasta FC Schalke 04:stä.

Boujellab on läpäissyt jo seuran testit ja lääkärintarkastuksen. Huomenna hän lähtee HJK:n mukana puolentoista viikon mittaiselle leirille Turkkiin.

Boujellabin viimeisin seura oli FC Ingolstadt, jossa hän oli niin ikään lainasopimuksella. Boujellab pelasi alkukaudesta jonkin verran, mutta menetti pelipaikkansa loka-marraskuun vaihteessa. Lihasvammasta toipumisen jälkeen minuutit jäivät lähes olemattomiin. FC Ingolstadt päätyi lopulta uusimaan joukkuettaan siirtoikkunan auettua ja Boujellab joutui vapaille markkinoille.

Boujellab puhkuukin näyttöhaluja.

– Haluan pelata näyttääkseni Helsingille, kuinka hyvä pelaaja olen. Haluan myös auttaa joukkuetta ja kehittyä itse samalla. Täällä minulla on siihen hyvä mahdollisuus, 22-vuotias peluri kommentoi HJK:n verkkosivuilla.

Boujellab on pelannut myös toisen kotimaansa A-maajoukkueessa. Hän puki viimeksi Marokon pelipaidan päälleen marraskuussa 2020, jolloin Boujellab pääsi minuutiksi kentälle Afrikan mestaruuskisojen karsinnoissa Keski-Afrikan tasavaltaa vastaan. 

Artikkeliin liittyviä aiheita: