PalloTV - Schalke lainasi keskikenttäpelaajan Klubille

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
01.03.2022

Schalke lainasi keskikenttäpelaajan Klubille

Uusi hankinta Nassim Boujellab: "Haluan pelata näyttääkseni Helsingille, kuinka hyvä pelaaja olen."

HJK on saanut ennestään vahvalle keskikentälleen uuden pelaajan. Seura on tehnyt kauden kestävän sopimuksen marokkolais-saksalaisen Nassim Boujellabin kanssa. Hän tulee Klubiin lainasopimuksella Saksan 2. Bundesliigassa pelaavasta FC Schalke 04:stä.

Boujellab on läpäissyt jo seuran testit ja lääkärintarkastuksen. Huomenna hän lähtee HJK:n mukana puolentoista viikon mittaiselle leirille Turkkiin.

Boujellabin viimeisin seura oli FC Ingolstadt, jossa hän oli niin ikään lainasopimuksella. Boujellab pelasi alkukaudesta jonkin verran, mutta menetti pelipaikkansa loka-marraskuun vaihteessa. Lihasvammasta toipumisen jälkeen minuutit jäivät lähes olemattomiin. FC Ingolstadt päätyi lopulta uusimaan joukkuettaan siirtoikkunan auettua ja Boujellab joutui vapaille markkinoille.

Boujellab puhkuukin näyttöhaluja.

– Haluan pelata näyttääkseni Helsingille, kuinka hyvä pelaaja olen. Haluan myös auttaa joukkuetta ja kehittyä itse samalla. Täällä minulla on siihen hyvä mahdollisuus, 22-vuotias peluri kommentoi HJK:n verkkosivuilla.

Boujellab on pelannut myös toisen kotimaansa A-maajoukkueessa. Hän puki viimeksi Marokon pelipaidan päälleen marraskuussa 2020, jolloin Boujellab pääsi minuutiksi kentälle Afrikan mestaruuskisojen karsinnoissa Keski-Afrikan tasavaltaa vastaan. 

Artikkeliin liittyviä aiheita: