PalloTV - Kansallisen Liigan ennakko: Päävalmentaja Jonne Kunnas, HJK

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
24.03.2022

Kansallisen Liigan ennakko: Päävalmentaja Jonne Kunnas, HJK

Kansallinen Liiga käynnistyy tänä viikonloppuna. Avauskierroksella pelataan täysi setti eli viisi ottelua, joista kolme on kalenterissa lauantaina ja kaksi sunnuntaina. Yksi avauskierroksen kohokohdista on HJK:n ja Åland Unitedin välinen ottelu, joka pelataan Töölön jalkapallostadionilla sunnuntaina klo 14:00 alkaen.

PalloTV julkaisee liigaennakon tämän ja huomisen päivän aikana. Ennakon haastattelu- ja juttusarjassa saamme kuulla terveisiä kahdelta päävalmentajalta, yhdeltä pelaajalta ja PalloTV:n asiantuntijalta. Sarjan ensimmäisessä osassa haastateltiin HJK:n konkaripelaajaa Essi Sainiota. Tulevissa osissa nähdään ONS:n päävalmentaja Tuomas Jaakkola ja PalloTV:n asiantuntija Ilkka Marttila.

Tässä osassa PalloTV jututtaa HJK:n päävalmentajaa Jonne Kunnasta. Hänen kanssaan mm. analysoidaan mennyttä - mikä meni pieleen, kun kestomenestyjä HJK jäi mitalivauhdista jo hyvissä ajoin viime kaudella? HJK on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla ja vahvistanut joukkuettaan merkittävästi. Millaisen joukkueen Klubi on rakentanut? Ovatko kovat piipussa ja mestaruus tähtäimessä vai onko tapetilla laajempikin kuvio? Tarvitseeko seura uutta pelillistä ilmettä?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: