PalloTV - Miesten Ykkösen ennakko: David Ramadingaye, KTP

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
16.04.2022

Miesten Ykkösen ennakko: David Ramadingaye, KTP

Miesten Ykkönen käynnistyy maanantaina toisena pääsiäispäivänä, jolloin pelataan täysi kierros eli kuusi ottelua. PalloTV:n Ykkösen ennakkosarjassa on jo kuultu yhden nousijan, SJK Akatemian päävalmentajan Brian Pagen, sekä keskikastiin veikatun EIF:n uuden päävalmentajan Mikko Mannisen mietteitä.

Haastattelusarja päättyy nyt yhden nousijasuosikin KTP:n ja sen kokeneen pelaajan David Ramadingayen kuulumisiin. Sarjan päätteeksi PalloTV niputtaa vielä Ykkösen yhteen läjään ennen avauskierroksen pelaamista.

KTP:n viime kausi oli vaikea. Ikään kuin vahingossa tapahtuneen nousun jälkeen talouttaan tervehdyttänyt kotkalaisseura ei saanut kasaan sellaista miehistöä, joka olisi pystynyt taistelemaan sarjapaikastaan Veikkausliigassa. KTP putosi liigasta voitettuaan vain kaksi ottelua. Kauden aikana joukkueen peräsimessä kävi kolme eri valmentajaa.

KTP lähtee Ykköseen uudella valmentajalla ja osin uusitulla joukkueella. Millainen harjoituskausi on ollut? Mitä haasteita on riittänyt? Miten vanha kehäkettu luonnehtii KTP:n tämän kauden joukkuetta? Muuttuuko KTP:n pelitapa, kun puikoissa on uusi mies? Mitkä ovat kotkalaisten tavoitteet ja päävastustajat?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia