PalloTV - Miesten Kakkosen ennakko, lohko C: Puheenjohtaja Tom Nevanpää, JJK Jyväskylä

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
28.04.2022

Miesten Kakkosen ennakko, lohko C: Puheenjohtaja Tom Nevanpää, JJK Jyväskylä

Kakkosessa on otettu jo varaslähtö, mutta toden teolla kausi alkaa tulevana viikonloppuna. PalloTV:n ennakkosarja paneutuu jokaiseen kolmeen lohkoon hiukan eri näkökulmista. Neliosaisessa sarjassa haastateltavana on kaksi valmentajaa sekä yksi pelaaja ja yksi seurajohtaja.

Sarja alkoi toissapäivänä JIPPO:n uuden päävalmentajan Sami Okkosen kuulumisilla. Eilen julkaistussa toisessa osassa haastateltavana oli SalPa:n riveihin siirtynyt, pitkään TPS:ssä pelannut hyökkääjä Oskari Jakonen.

Kolmannessa osassa ääneen pääsee JJK Jyväskylän puheenjohtajan nuijaa pitävä Tom Nevanpää. Kuulumiset seurajohtajatasolta ovat hiukan harvinaisempia - yleensä äänessä ovat enimmäkseen valmentajat, pelaajat ja urheilutoimenjohtajat. Millaisin silmin Nevanpää katsoo jyväskyläläistä jalkapalloa? Millainen jalkapallokaupunki monipuolisena urheilukaupunkina tuttu Jyväskylä on?

Mihin hän asemoi paikalliset seurat? Kakkosessa niitä pelaa tällä kaudella jo kolme, kun Komeetat nousi JJK:n ja FC Vaajakosken seuraksi C-lohkoon. Onko se liikaa? Riittävätkö rahat ja resurssit? Millainen on seurojen välinen yhteistyö? Mihin JJK on menossa? Muun muassa näitä asioita Nevanpää pohtii PalloTV:n haastattelussa.

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia