PalloTV - HPS rymistelee pelaajamarkkinoilla
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.12.2022

HPS rymistelee pelaajamarkkinoilla

Anna-Stina Simonen siirtyy Suomen mestarien riveistä helsinkiläisten paitaan - Myös PK-35 Vantaa ja ONS ilmoittivat uusista sopimuksista.

HPS on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen 19-vuotiaan Anna-Stina Simosen kanssa. Keskikentällä pelaava Simonen siirtyy Helsingin kirkkaisiin valoihin Kuopion Palloseurasta. Simosen allekirjoituksen jälkeen HPS:n kassakaapissa on 20 pelaajasopimusta.

Simonen on kuopiolaisen jalkapallokoulun kasvatti. Hän on edustanut Kuopion Palloseuraa tai kasvattiseuraansa Pallokissoja suurimman osan urastaan. Toissa kaudella hän oli lainasopimuksen turvin Ilveksessä. Simonen pelasi Tampereella sekä liigaa että Ykköstä Ilveksen reservijoukkueessa. Hän pelasi myös muutaman ottelun joensuulaisen FC Hertan paidassa kaudella 2020.

Viime kaudella Simonen jakoi aikansa KuPS:n edustusjoukkueen ja Ykkösessä pelanneen akatemian välillä. Kansallisessa Liigassa hän pelasi 17 ottelua, mutta pääsi avauskokoonpanoon vain viidesti. Ykkösen otteluita Simonen pelasi kuusi, joissa hänelle kertyi enemmän minuutteja kuin edustusjoukkueessa.

Simonen lähtee Helsinkiin kehittymään ja hakemaan isompaa roolia.

– Uskon voivani ottaa Hopsissa seuraavat kehitysaskeleeni pelaajana. Haluan tietenkin myös pelata mahdollisimman paljon tulevalla kaudella, Simonen kommentoi HPS:n verkkosivuilla.

Kansallisen Liigan siirtomarkkinat ovat toistaiseksi olleet melko hiljaiset. HPS:n on ollut Åland Unitedin ohella aktiivisimpia liikkeiden tekijöitä. Vihreiden Jääkärien verkkoon ovat tarttuneet myös Annika Haanpää (HJK), Tia Painilainen (PK-35 Vantaa) ja Iina Rautiainen (ONS). Hankintojensa myötä HPS:ää voidaan pitää ensi kauden mustana hevosena.

ONS:n ryhmä täydentyy

ONS:lle lisää sopimuksia - PK-35 Vantaa sopimukseen HFA-pelaajan kanssa

ONS on vahvistanut kokoonpanoaan rovaniemeläisellä keskikenttäpelaajalla. Iris Lukkarila on tehnyt oululaisseuran kanssa yksivuotisen sopimuksen. Lukkarila on pelannut Naisten Ykköstä kausina 2017-2021 ja Kakkosta viime kaudella.

Jatkopahviin nimensä ovat raapustaneet myös Anni Heikka ja Veera Koskela sekä viime kauden paras maalintekijä Sara Sievistö.

PK-35 Vantaa on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen 17-vuotiaan keskikenttäpelaajan Cecilia Ekin kanssa. Ek pelasi viime kaudella poikien juniorisarjoja Mäkelänrinteen urheilulukion joukkueen HFA Märskyn kanssa. Aikaisemmin hän on pelannut FC Vaajakosken ja Jyväskylän Pallokerhon tyttöjoukkueissa. Ek asui perheensä kanssa myös Ruotsissa, jossa hän jalkapalloili BK Örnenin riveissä.

KuPS on tehnyt jatkosopimuksen Anni-Maija Kauppilan kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: