PalloTV - KPV teki neljä sopimusta
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
09.02.2023

KPV teki neljä sopimusta

Paperien joukossa kolme uutta ja yksi jatkaja.

Loukkaantumisten harventama KPV on saanut täydennystä kapeaan rinkiinsä. Seura on tehnyt neljä uutta sopimusta, joiden joukossa on kolme kokonaan uutta nimeä ja yksi joukkueessa jatkava pelaaja.

Vitor Gomes, Benjamin Heikkinen ja Sami Sipola ovat uudet kasvot Kokkolan Keskuskentällä. KPV:ssä yhden kauden pelannut helsinkiläislähtöinen Miika Kauppila jatkaa seurassa.

Heikkinen on Kauppilan tavoin kotoisin pääkaupunkiseudulta. Juniorivuosinaan hän kolusi HJK:n, PK Keski-Uusimaan ja Käpylän Pallon joukkueita. Heikkinen pelasi kaksi kautta Kakkosessa KäPa:n edustusjoukkueessa, kunnes hänet bongattiin FC Honkaan. Viime kaudella Heikkinen pelasi myös PIF:ssä, mutta palasi loppukaudeksi takaisin Espooseen.

Sipola on oululaisen juniorikoulun kasvatti, joka siirtyi yli neljä vuotta sitten SJK:n organisaatioon. Seinäjoella hän ei koskaan tehnyt kunnollista läpimurtoa, vaan pelasi kauden 2018 lopusta aina viime vuoteen seuran junioreissa ja akatemiajoukkueessa. Toissa kaudella Sipola kävi myös lainalla Rovaniemen Palloseuran paidassa.

Brasilialainen Vitor Gomes pelasi Suomen sarjoissa ensimmäistä kertaa viime kaudella. Hän edusti Kolmosessa pelannutta Korsnäs FF:ää. Gomesin lapikkaasta syntyi peräti 28 maalia 21 pelatussa ottelussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: