PalloTV - "Pitää rakentaa sellainen joukkue, joka taistelee mestaruudesta", Pasi Tuutti, KuPS
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
12.02.2023

”Pitää rakentaa sellainen joukkue, joka taistelee mestaruudesta”, Pasi Tuutti, KuPS

Kuopion Palloseuran alkukaudessa koettiin talvimyrskyn tuntua, kun seuran päävalmentaja Simo Valakari siirtyi latvialaisen seuran palvelukseen. Uusi päävalmentaja löytyi läheltä omista joukoista, kun Valakarin toisena valmentajana ollut Pasi Tuutti otti ohjat käsiin. Mitä tekijöitä Tuutti punnitsi, kun hän otti tehtävän vastaan ja allekirjoitti sopimuksen?

Jokaisella valmentajalla on omat työskentelytapansa ja taktiikkansa. Tuutti kertookin PalloTV:n haastattelussa, millaisia mahdollisia muutoksia hän uutena valmentajana tuo KuPS:n pelaamiseen. Meneekö kaikki uusiksi vai onko tulossa vain hienosäätöä, ja jos se riittää, mitä ruuvia käännetään ja mihin suuntaan?

Entäpä millaista joukkuetta KuPS kasaa? KuPS menetti siirtomarkkinoilla muutamia avainpelaajia - mm. Paulo Ricardo, Janis Ikaunieks ja Daniel Carillo ovat esimerkkejä urillaan seuraavalle tasolle ponnistaneista nimistä. Tulijoiden listalla on kymmenkunta nimeä, joiden joukkoa johdattaa Jasse Tuominen. Vieläkö KuPS on hankkimassa lisää miehiä?

Lopuksi kuullaan myös Tuutin mielipiteitä siitä, mitkä ovat Veikkausliigan voimasuhteet tulevalla kaudella. Mitä muuta Tuutti sanoo voimasuhteista ja esimerkiksi siitä, kun niitä vertaa pelaajabudjetteihin?

Toimittaja: Raine Pernu