PalloTV - KuPS tyri johtonsa - Rima kotiotteluun nousi korkeammalle

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.07.2023

KuPS tyri johtonsa – Rima kotiotteluun nousi korkeammalle

Derry City FC - KuPS 2-1 (0-1), yhteismaalit 2-1.

KuPS:n tie Konferenssiliigan karsinnoissa alkoi tappiolla. Toisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa kuopiolaisseura hävisi vieraissa Derry City FC:lle maalein 1-2 (1-0). Adam Vidjeskog viimeisteli joukkueensa ainokaisen rangaistuspotkusta. Maali syntyi ensimmäisen puoliajan viimeisillä hetkillä.

KuPS lähti otteluun haastavasta tilanteesta, sillä kolme sen puolustuspään pelaajaa joutui jäämään ottelusta pois viisumiongelmien vuoksi. Vaikka Derry City FC pelaa Irlannin sarjassa, sen kotikaupunki Londonderry on Pohjois-Irlannin puolella.

Kokoonpanohuolet eivät näkyneet KuPS:n pelissä ensimmäisellä puoliajalla. Kuopiolaiset pelasivat hyvää pallollista peliä myös varamiehisenä. Ote katosi toisella puoliajalla kokonaan, minkä vuoksi Derry City tuli ensin tasoihin ja myöhemmin siirtyi johtoon.

Kotijoukkueen kolmas maali oli huomattavasti lähempänä, mitä KuPS:n tasoitus. Siinä mielessä KuPS saa olla tulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Ensimmäinen puoliaika kuitenkin osoitti, että jatkopaikka on realistinen ja omissa käsissä.

Toinen osa pelataan viikon kuluttua Kuopiossa.

Derry City FC - KuPS 2-1 (0-1)
45. 0-1 Axel Vidjeskog (rp)
68. 1-1 Will Patching
78. 2-1 Cian Kavanagh
yhteismaalit 2-1

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia