PalloTV - Toiseen yllätykseen ei ollut rahkeita - Molde pudotti HJK:n
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
02.08.2023

Toiseen yllätykseen ei ollut rahkeita – Molde pudotti HJK:n

Molde FK - HJK 2-0 (0-0), yhteismaalit 2-1

HJK:n tie Mestareiden Liigassa päättyy toiselle kierrokselle karsintakierrokselle. Norjalainen Molde FK voitti tänä iltana pelatun kotiottelunsa maalein 2-0 (0-0) ja pudotti HJK:n jatkosta yhteistuloksella 2-1.

Molde jatkaa kolmannelle kierrokselle, jossa se kohtaa jonkinlaista Mestareiden Liigan tuhkimotarinaa kirjoittavan färsaarelaisen KÍ:n.

HJK:n euromatka puolestaan jatkuu Eurooppaliigan kolmannella karsintakierroksella. Klubi saa vastaansa suomalaisille jokseenkin tutun azerbaidzhanilaisen euro-ottelukonkarin Qarabağ FK:n. Otteluparin ensimmäinen osa pelataan Bakussa 10. elokuuta. HJK isännöi toista osaa 17. elokuuta.

HJK lähti makoisista asetelmista toiseen osaotteluun. Kotimaisessa liigassa yskien esiintynyt ja rimaa hipoen Mestareiden Liigan toiselle karsintakierrokselle selvinnyt HJK yllätti Molden kotikentällään maalein 1-0.

HJK lähti toiseen osaotteluun puolustamaan johtoaan. Pallollisessa pelissä se pääsi väläyttelemään vain aniharvoin. Molde FK sen sijaan kävi päälle herhiläisen lailla prässäten klubilaisia armotta eikä antanut vieraidensa hengähtää pallon kanssa hetkeäkään.

HJK:n puolustustaistelu kesti kolme neljäsosaa ottelusta. Kristian Eriksen täräytti yhteismaalit tasoihin 74. minuutilla. Maali syntyi altavastaajalle tyypillisellä tavalla - epäonnekkaasti. Eriksenin pusku kimposi ylärimasta HJK:n maalia vartioineen Jesse Östin vartalon kautta verkkoon.

HJK:n taivas musteni lopullisesti ottelun kalkkiviivoilla. Ola Brynhildsen sijoitti Östin torjuman irtopallon maaliin, kun pelikellossa juoksi 89. minuutti. Jatko-ottelua ei tullut eikä HJK:n tavoittelemaa rangaistuspotkukilpailua.

Molde FK - HJK 2-0 (0-0)
74. 1-0 Kristian Eriksen
89. 2-0 Ola Brynhildsen
yhteismaalit 2-1

Ottelukooste julkaistaan HJK:n luvalla.